19 år :D

Just nu känner jag för att jag skulle viljat ha en ballong ;o konstigt men så äre xD
Fina paket har jag fått iaf :D kommer bilder på de här nere ;) Gjorde ne JÄTTE fin tårta också, en rosa tårta(som sagt) också invigde jag min wookpanna(som jag fick av sara i födelsedagspresent, eller de var EN av alla jag fick av henne^^)

Ja kära bloggiliblogg som läses av min familj xD haha såå poppiis jag är (a).. Just nu kollar jag på Inside the michael Jackson Mansion.. :P har precis haft fika gäster här (lippe och bengt) fick en tårta och blommer av dem så jag bjöd ner dem på tårtan de köpte till mig så de fick smaka på den de gav mig tänkte jag :p Och idag kom ju min kära lilla vän Anna Ål ner till gbg :D hon ska också bo här, woohoo och imorrn ska vi på stan ;) Myspys..

Snart börja skolan och jag börja bli liiite närvös men men, de går nog kalas =) .. Let's see the day in pictures I think ^^
Och tack för alla fina paket.. :D Massa nööjd ;) och all fin sång i telefon :D aww :') <33


Min bargrej uppkopplad och isatt med alkohol (a) myspys..


en del av mitt hem :)

Paket jag la på sängen efter jag klive upp och sedan öppnade jag dem:D
     
      
     


      

haha sööt chrisse asså ;)

Bilder på tårtan och så får ni senare ;) nu ska jag duuuscha :D
Och juste innan jag glömmer fick ju en micro och DVD av mamma och pappa med men de fick ha i förskott för de kan ju behövas användas lixom.. :P

Ciaaooo ;)

Danföre doppardan (?)

Eller? haha ^^ Imorgon fyller lilla jag år (a) 19år och de känns hmm.. Ingenting ? ;s kanske för att jag får fira den själv ? :o Utan en sång på morgonen av en härlig stämma familj Svensson? ;) haha.. Aja detta är ju början på mitt "vuxenliv" haha (jag vuxen nu? omg.. :p) Aja hur som haver så var jag på willys förut för jag mena födelsedag UTAN tårta? Big nono.. Så jag köpte grädde, strössel, karamellfärg (vill inte ha en vit tårta..) sånna där karameller fruits eller vad de heter, chockladpudding(ska ha de på ett lager tycker inte om banan eller sån där gul klet på tårta) så de blir chockladpudding och Hallonsylt, vet int om det går det ihop(?) men de är ju gott båda så :D haha.. Så imorgon eller ikv ska jag laga min tårta som jag ska äta imorgon och anna ska nog också få smaka eftersom hon flyttar till gbg hon med imorgon :D Så vi ska på stan på måndag ;) myspys..

Igår så skrev jag inget men jag är inte död (pappa) ^^ haha.. Jag hade bara ingen lust igår för jag städade, alltså STÄDA hela lägenheten dammsuga och skura och ja sånt där ni vet. :) Fixade min bargrej (kommer bilder senare.) och tvättade.. sånt där skoj.. Sedan satt jag framför tv:n hela kvällen och kollade på film och en av de filmer jag hade hyrt så de blev The woman igår ikv blire nog The boat That rocked. :)

Tack för korten jag fått på brevlådan också har INTE öppna dem än för den med grönt på såg man igenom att de är grattis kort så vill öppna dem imorgon med MASSA paket jag har stående i garderoben ^^ hiihii..

Neh nu ska jag laga Kassler i ugn med potatismos orka inte koka potatis ;s ..

Bilder på lägenhet och sånt där kommer ikv kanske.. :)

Ciaaooo... <3


HAHA 2006 då familjen var i gbg första gången ;) snyggiingar, grrr xD


Vilken dag.. Phuu.. :p

Hejsan Hoppsan.
Jag vill börja med att säga att gårdagen var en Carro dag :D jag hade ansiktsmask och gjorde ÄNTLIGEN efter 100år fixa mina fötter, fotbad och fila och nagelack och ja rubbet.. :P Myspys..

Idag klev jag upp halv 11 och gjorde inte så mycket men helt plötsligt var klockan halv 12 och då började jag packa min väska för en ute dag på stan där jag skulle leta skolböcker och träffa min moster som är i stan och få paket. :p
Väl inne i stan så gick jag på HM för att köpa mig ett puder som var slut i sundsvall inna jag flyttade, men det fanns ju ofc här ;) sedan träffade jag Moster och några andra från hennes skola(hon jobbar som lärare.)  Sedan fick jag min födelsedags present av henne :D Och vi pratade lite sedan gick jag vidare för att hitta stadsbiblioteket, hmm de tog kanske mig 1timme att hitta det xD sedan väl där hade de INGEN av böckerna jag skulle ha de visade mig till Universitets biblioteket vilket jag glömde beskrivningen på så jag gick till 7-eleven och de fattade ej vad de var för bibliotek och hänvisade mig till ett annat bibliotek, där hade de INTE heller NÅN av mina böcker och hänvisade mig till kårhuset, gick dit och gissa vad? hade de mina böcker??? NEJ.. -,- då har jag typ blive hänvisad runt överallt i stan och DESSUTOM tappa bort mig och gått HELT vilse till de som kändes som en helt ny stad låångt upp åt fasen, och de tog mig 1timme att gå upp dit också LESS.. Så jag fick leta rätt på en busshållsplats (inte de lättaste där uppe precis ;o) Åkte ner tills jag kände igen mig och klev av, sedan fick jag hänvisningar om att gå till Akademibokhandeln på vasagatan och där hade de INTE mina böcker heller... -,- kollade på deras dator och på en sida där kunde man beställa hem.. Då var jag less och klockan var väl vid 5 tiden.. Letade rätt på en busshållsplats satte mig och 5min efter kom min buss och en trött och less/sliten Carro åkte hem och gick in på sidan hittade ALLA mina böcker och beställde hem för 700:- billigt tycker jag eftersom de var 5böcker. :)

Onödig dag på stan? JA.. Kunde lega med mitt fetsjuka arsle hemma och på 3min klicka hem mina böcker ist för nästan 5timmars rundvanring/vilsegåing i staden gbg..

Väl hemma gjorde jag Cesarsallad (ja de är nog de bästa jag vet nu:D) och nu äre 2½män på tv:n och de är bara 3dagar kvar till jag fyller år ;) jag ska baka mig en EGEN tårta också ska jag äta godiis och bara slappa :D Myspys ;)

Ciaaooo...

        


Cesarsallad till typ 50pers xD haha en kyckligfile och en halv såndär påsesallad usch orka ju inte ens hälften xD men de är bra då slipper jag göra lunch imorgon :D myspys ;)


jag och chrisse efter Panda showen på Liseberg förra veckan :p

jag och chrisse i en karusell :p förra veckan på liseberg ;p

En äventyrs dag/natt..

HejsanHoppsan.
Ja min natt var ju minst sagt spännande, började med en alvedon innan jag la mig för de känndes som min kropp skulle gå söner och huve explodera.. NOT niice.. Sedan nässpray och två påsar med lambi näsdukar som jag fick av mormor.. Kan ej sova på jätte länge eftersom min näsa bara rinner och rinner(då har jag även tage nässpray) somnar tillslut vid halv 1 kanske (gick och la mig 11...) vaknar igen halv 4 och då kan jag inte andas och känner att ja gmåste spy ^^ går på toa och ja... Sedan äre bra med de dricker vatten och borsta tänderna igen känner mig lite bättre lägger mig igen och sover.. Vaknar sedan vid halv 6 kan inte andas igen (jag är ingen som sover med öppen munn så då min näsa täpper sig får jag ingen luft) Så jag tar nässpray vänta 15min sedan äre bra i näsan igen.

Rolig natt? euhm, nej tack.. Men imorrse känndes de iaf INGE bra igen. Men jag visste ju att jag måste upp och åka till mimershus bibbla och låna en bok som jag såg igår kväll de bara hade ett exemplar av och jag måste ju ha den till skolan så jag åkte dit imorse eller typ runt 1, de var jätte trevliga där och jag fick bra med hjälp.

Sedan tyckte jag synd om mig själv som mådde så dåligt så jag gick på hemmakväll och hyrde tre filmer. :D
- The Boat that rocked (komedi)
- The end of the world (Action)
- It's all about the woman (komedi)

Ville ha en drama gråt film, men de fanns ingen jag gillade där.. Men jag hittade JÄTTE många bra barnfilmer (A) om nå rockdaggmaskar och om nån isbjörn och så men jag sa STOPP :D haha..

Nu ska jag laga mat snart försöker äta vid 5varje dag så man får en midags rutin.. vilket jag tycker är bra. :) Till middag blir det Köttbullar, potatismos och gräddsås :D (För juste jag var ju på ica maxi också och handlade, vill wooka i helgen också var jag grymt sugen på cesarsallad till imorgon:D)

Ciaaooo...


Fiilm (A) <33


EN skolbok, ska typ ha 10000till... usch.. Leta leta imorgon =)

Inskrivning till skolan check [x]

Hejsan Hoppsan, idag tänkte jag börja med klagamål som jag måste få av mig.
1. Ta över min förkylning någon den är SJUKT jobbig, kan ej andas och de går inte ens snyta bort den ;o
2. Madde, vart fasen är bilderna från liseberg du skulle ju skicka dem i fredags? hmm..
3. förkylning IGEN jag kan ju inte sova på natten tack vare dig ;o
4. Handla, hur orka människor komma på vad de ska handla ? :D haha de orka man ju inte ;o

De var väl typ de jag har irreterat mig på idag :p Men något som fick mig på bra humör var min tid EFTER inskrivningen då jag tog mig en tripp på stan för mig själv och handlade massa skojiga saker (a) eller hmm kläder, SKULLE bara kika men nu äre ju Carrou vi snackar om, och kan jag gå på stan utan att handla ? ;) NOPP.. såå de fick komma med lite höstkläder, fast man kan säga att de är mina födelsedags presenter för jag fick ju födelsedagspengar av mormor och morfar nu då de var här och från farfar hemma innan jag flyttade. =) så då fick ju de pengarna gå på kläderna (a) och lite peya jag själv också :D mysmys..

Schemat till skolan är AS skönt, första terminen är jag ledig varje onsdag och varje dag håller på typ 13-15 eller 8-10 11-14 typ sånna tider. :D 3h plugg per dag och en dag ledigt + lö och sön? :o sköönt. :D Så det var ju också skoj..

Ikv blire ansiktsmask, fotbaad och ta de lugnt, skulle vilja ha cola för jag vart JÄTTE sugen på det och min förkylning gillar cola (a) men jag orka inte gå till affärn.. Ett stort MINUS ^^

Ciiaaoo..

En lång randig tröja, en rosa aktig höst tröja, och ett grått skärp med nitar fram. Allt från Gina =)
           
Svarta jeans tights och en rosa klänning med fina små dekorationer uppe runt armarna, allt från bikbok =)

Hår diadem och en sjal från HM :D
            
Vit myströja till hösten, Grå lång stor kofta, Rosa vanlig baströja allt från HM

Grå kort tjockkofta ifrån Kappahl :p

Och till sist köpte jag en muffinsform och doft ljus som lukta lakriis <33

Massa massa papper jag fick från skolan idag också :p sköön Schema ;)

Middags paus med mormor och morfar.

Hejsan Hoppsan, nu blire en uppdatering två gånger på samma dag ;o omg.. ^^

Meen jag ville bara skriva att min sjuka har blive värre ;o har börja få MASSA ont i mitt högra öra :| är typ täppt i örat och då man rör där göre ont, öroninflamation (?) goooood no, don't hope so. Då måste man väl till sjukan och få pencilin? de har jag verkligen inte tid med..
så nu ligger jag iaf i soffan ser AFV och tycker massa med synd om mig själv, nu vill man ha någon här som tar hand om en men icke.. Eller Mormor och morfar var ju här och bjöd ut mej på middag :D så det är väl att ta hand om mig, massa gulliigt tycker jag :D jag åt iaf de GODASTE jag äte påå länge, tog en cesarsallad med kyckling, ojoj vad den var god (y) Bästa salladen jag äte faktiskt. Jag och morfar ville OFC ha efterrätt xD så vi tog en glass, och den glassen var JÄTTE fiin (hade inte med mig kameran tyvärr:( menmen..) Den kom serverad i en upponervänd hatt(käkade på fars hatt restaurang/hotellet) också vare AS god pistage glass, vanilj glass och hallon sorbet :D MUMMA, med jordgubbar på strå och ett knippe vinbär och blåbär. Den var massa god och fin.

Så därför ligger man här i soffan som en stoppad flodhäst xD haha så jävla mätt alltså.. usch nu har jag nog äte för hela veckan :) och PLUS man fick lön idag ;) Surprice MONEY MONEY (A) rik igen då :D

Snart kommer mormor och morfar hit igen eller till Lippe och bengt och då blire surströmming, får se om jag orka gå upp till dem och sitta mår ju som sagt inte så bra, men kanske man orkar ett tag :) Nu blire nässpray och alvedon täcke och tv :)


Ciaoo..

Här är iaf min nya man by the way ;)

Sjuk (?)

Hejsan hoppsan, kan ju börja med att skicka ett litet Hellow till sara ;) haha och säga att min tvätt INTE krympte också kan jag säga att Animal Planet i mitt hjärta <33 hahaha ;)

Aja hur som haver gårdagen var jag ute och prommenera i lite mer än en timme kikade runt lite i landskapet och sådär ^^ haha.. Till middag gjorde jag en kotlett och klyftpära som jag gjorde själv :p (bara så mamma vet att jag faktiskt äter MAT och inte bara nudlar eller soppa (A) hiihi..)

Idag SKULLE jag upp 8 och åka in till stan för att skriva in mig på institutet meen jag mådde så jäävla dåligt då jag vaknade att jag inte ens tog mig upp, jag är sjuk.. SKOJ? nej.. Men imorgon är sista dagen så då måste jag ju dit men för tillfället har jag feber hela jag är som en kokande panna, halsen väärker som fan och ja näsan är täppt och sedan inte täppt för då är den bara rinn och huvudet sprängande ont. :( vafan, orkar inte vara sjuk nu?

Och idag kommer mormor och morfar och hälsar på, får hålla dem på avstånd så de inte smittas, mena detta är ju fan sjukt jobbigt ;/

Nej nog med allt gnäll ta en alvedon slå på animal planet och ta de lugnt, aah de låter som en bra ideé fram till mormor och morfar kommer ska kanske klä på mig något också. :)

  
Fredag = tacos        Söndagen = kotlett

Lördagen åt jag bara pyttipanna :p haha såå mammii jag äter MAT ;)


Nu ska jag läsa lite skvaller som jag köpte igår på min prommis.. :)

Ciao... ;p


Alone day nr2

Hejsan hoppsan, idag är de min andra dag all by my self ;D myspys enligt mig.

Igår blev de tacos till middag, massa gott. :D idag blev de pyttipanna^^ gott de med. :D DOCK har jag kommit på en nackdel med ensamheten jag är inte såå stark och har några burkar i mitt skåp varav ena jag skulle använda idag, och jag får inte upp den :o ont i händerna efter allt jäkla sliit. usch usch.. Måste träna och bli stark anntar jag, de är väl alltså en av sakerna man måste vara för att klara sig själv? hmm..

Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket, klev upp vid 11 duschade sminka mig och klädde på mig osånt där tjaffs ni vet. :) Sedan har jag lega i soffan och kolla på Animal planet xD också har jag träffa en kungälvs bo, så de va ju trevligt =)

Ikv blire väl kanske nå DHW avsnitt eller animal planet eller filmen på 3an i soffan alone har ju lite chirre som ja vann på liseberg som jag kan ta :p Grymt sugen på ett glas vitt också ;o men de får jag väl se hur de blir med, har ju Ice tea annars :D

De va väl ungefär så min dag sett ut hittils ;p Soffa och chirre bjuder kvällen på :D


haha snyggaste bilden jag äger ungefär från den 14aug hos kicki xDD

Jag och chrisse, snygga som vanligt sista dagen jag och min family hade tsm ;o ^^

Då kör vi igen. :p

Hoppsan sa, jag har inte riktigt orka ha blogg, eller inte velat för jag vet ändå att ja inte är duktig på att skriva.
Men nu har lilla Carrou flyttat från sitt hönsbo i sundsvall till eget i Göteborg(kungälv). Så jag fick idén att istället för att min telefon ska gå på högvarv med samtal från släckt och familj så kan jag starta upp detta igen och de får helt enkelt läsa vad jag gör på dagarna, eller som man också kan se de som "HUR klarar sig Carrou i storstan ? ;)"

Som de ser ut nu går de bra, hela veckan har gått åt till att packa upp träna buss åkning till skolan och stan och städning av lägenheten.. :) men det har också vare skoj. Jag hittar RELATIVT bra nu, iaf till de ställerna jag måste kunna och sådär.

jag tror nog detta ska gå bra iaf. Har iaf sedan familjen åkte hem och lämnade mig ensam här i lägenheten (kl08.00 imorse) hunnit med att städa en HEL del, laga mat gjorde jag också för ett tag sedan tacos blev de, fryst in mat och duschat gjorde jag nyss. :D Morgon dagen blir mer städning och försöka få ordning. Nu blire bilder för de äre bästa jag vet i bloggar så min ska också innehålla en hel del med bilder.

Så alltså Carrou i storstan blire bloggandes om, mina dagar och ja sånt skit. Enyoj ;)

            

Massa jävla kartonger, sopsäckar och shit blev de, 14kartonger och 5sopsäckar(y)
plus lampa, matta resväska och cyckel :D

Köpte en ny säng då vi kom ner också, 120 från ikea, sköönaste nånsin ;o
       
      



haha vann en chipspåse på ett sånt där hjul medan jag väntade på de andra :p
      
Mamma och pappa gav mig en stoor shopping (start i kyl/frys/skåp lixom) på maxi :D


(nu blire mys i soffan och en film, ska snart hämta min tvätt också ;o.. hiihi jag har idag tvätta för första gången i mitt liv, bra start på mitt nya liv i den nya staden ;D)


Chiao.