tiden räcker inte till..

det är lite svårt att hinna med denna blogg då man har ännu en till blogg att hålla koll på med kollektivet... :p
Men tänkte skriva en snutt här idag ;)

Har hänt en hel del på två veckor men inget JÄTTE viktigt :) Linnéa är sämst på godnattsagor kan man ju iaf konstantera ^^ Jag skratta så jag dog om det där jäkla fåret utan ull eller vad det nu var ^^ Idag byter jag rum jag ska flytta in i kickis rum :p Blir skooj jag lovar ;) Halloweenfest planeras för fulla muggar och cvn har delats ut på stan. Hoppas på jobb snart, var någon som ringde imorse från Gardermoen som jag också sökt men jag sov och såg det vid 11 då jag vaknade ^^ Ska snart ringa upp och undra vad de ville, kanske jobb?? :p vore kööng!!

Nu ska jag väcka sömntutan kicki med hennes "favvo låt"... - Goood morgon goood morgon hör fåglar kvittra glatt! hihi (A)
Får se hur det går.. :p

Over and out! 

Jobb

Igår var man på intervju för ett sälj jobb och kort sagt så har jag nu jobb :D Säljare för Telenor ska man nu arbeta som på kvällarna 17-21..
Man får en grundlön på 600Nok per kväll om man inte säljer till en enda. Meen om man säljer och blir RIKTIGT bra kan man tjäna upp till 4000nok eller mer per kväll!! Om man nu säljer OKEJ så kan vi säga att man tjänar iaf 1000:- per kväll, så kanske man jobbar 5dagar i veckan så tar man 1000x5= 5000nok per vecka x4 så får man ut 20 000nok per månad innan skatt. Det kan ju vara ganska nice, sedan kan man få ut MYCKET mer om man blir grym och tjänar som de bästa säljarna 4000nok per kväll.

Jag har redan nu bestämt mig för att bli en grym säljare och ska därför tjäna massa casch. Men om jag inte säljer något en kväll har jag ändå tjäna 600nok och det är 150nok i timmen man tjänar vilket faktiskt är himla bra det med! Inte bästa jobbet man vill ha kanske men det är bättre än ingenting och sedan lär man nog känna en hel del människor ;)

Nu är det bara 2dagar kvar sedan kommer jag hem en snabbis till sundsvall och får vara lite med Mamma och chrisse, madde den lusen drar ju till sin pojkvänn i Gävle ist för att träffa mig ;o hua.. Så fredag kväll runt 22-23 kommer jag till lilla Njurunda också åker jag hem söndag kväll :)

Nu ska jag föna mitt hår, har precis duschat så man är ren och fräsch ^^

Over and out!


Ojoj

Glömde igen.. Tar bilderna på en gång nu :)

Vi kan börja med bilder från frognerparken som ligger 3min från oss.

Alla statyer i Oslo är på nakna människor ;s Tror dem gillar sånt..

nu kan jag visa lite bilder Emma tog då hon, kicki, martina och Anna var här o flytta in lite saker.
Så på dessa bilder är inget klart än men såhär såg det ut då iaf. :)
(fast denna bil tog jag nu i helgen)
vi har INGA röda gardiner nu ^^


Anna och kickis sovrum, det är massa fint nu iaf.


Mitt, emmas, Martina och Linnéas rum, nu har vi två enkelsängar och en våningsäng och en stor garderob där inne också :)


Utegården
Vårat hus :)


hallen

Nu har jag lagt upp lite bilder i alla fall så vet man på ett UNGEFÄR hur det är här. :)
Jag ska nu göra mig i ordning för att sedan ska jag, emma och Linnéa på intervju för ett sälj jobb på kvällarna. Hoppas man får det så man har något än så länge.:)

Over and out!

Jaccuci

Idag har jag sökt 5st jobb runt om här i Oslo. :) Vill ju verkligen ha jobb så jag ligger i och hoppas på det bästa. Sedan har jag kolla lite på tv också med Anna och Kicki och nu nyss har jag bubbla i Jaccucin eftersom jag och Anna tog en powerwalk på kanske 45-60min så då måste man duscha och bubbla om man ville det (A) haha.. Sedan har det inte vare så mycket mer.. SKULLE ner och köpa en telefon (nej min har inte gått sönder, men jag kan bara inte ha ett norskt nummer på min Iphone..) Det kostar ju skjortan då norskarna ringer om jobb o grejjer, jag får ju stå för hela kostnaderna.. Inte okej.

Men imorgon blir det i alla fall ner på stan och köpa någon billig telefon fanns en för 120nok. Helt okej det, en ful gammal nokia, bra o ha en skräp telefon (y)

Helgen bjöd iaf på mysfredag med pizza, disney och chips:) Sedan lördag blev det utgång vi hade förfest här hemma och bjöd in Fanny, Jesper och hans tjej Linda sedan gick vi ut och de blev inge riktig krogrunda för mig, anna, Martina, Linda och Jesper så vi gick hem och snodde med oss en tidning om låg på gatan också, som på gamla goda sundsvalls tiden ^^ haha.

Vi på kollektivet har starta en blogg tillsammans också ;) Reeeekcocktail ^^ Himla skoj,
http://rekcocktail.blogg.se/ kolla in den vettja.. Kommer att komma massa spännande saker där, hemlisar och allt jaoo ;)

Bilder vare dåligt med att komma fraam MEN jag SKA sen. LOVAR! har ju hunnit tage lite bilder här i Oslo så ikv LOVAR jag att det kommer..

Nu ska jag nog äta och vänta på Chrisse på Skype ;)

Over and out!


Jag, mört och Emma förra helgen^^