Fotografering ;D

Idag har vi först vare på Höglunda och haffat en massa 9:or och fråga vad de ska gå på gymnasiet, sedan försökt få dem att välja sig för ekonomi ^^ haha. :P inte så jätte skoj de var ju nån som absolut ville gå IV (Y) bra att ha höga mål i lovet :P

Sedan 12.30 åkte vi bort till media huset för att träffa Micha som skulle ta kort på oss fem tjejor som har företag tillsammans ;D (Jag, Ålen, Thoms, kicki och Emma) Asså herreguud så svettig man blev ;o sjukt roligt hade vi de också :P haha.. (a) Får alla bilder efter helgen så kan väl kanske lägga upp ngn snygging bild på bdb och här eller något ^^ haha..

Sedan kom jag hem typ 5, slutade 20 över 4 sedan åkte jag på bommen och hämtade ut mina kläder och skor som komme :D Skorna var gourgeus (a) hiii, 12cm klack och massssaa snygga.. ooowh :D

Efter mitt loove med skorna o kläderna så pluggade jag matte.. -.- förjäävla sämst gick de så jag gav upp också skrev jag "uppsattsen" om då vi var i tingsrätten på besök. :) Blev väldans nöjd, har dock ej fått reda på domen än så går ju ej skriva den..

Nu blire lite tv sedan kolla i matte boken sedan Fringe på tv sedan soooova =)

Ha't braoo <33 Love C.


Mina nya skooor (a) <333


Ett stycke klänning :D <33


Och en till sycke klänning :D <33

Sent bloggande...

...men jag känner ändå att jag måste dra helgens halloween partay :p
Det var då hemma hos thoms och utan att dra ut på de hela med typ en uppstas om vad som hände så kan jag säga att de var massa roligt och trevligt, krogens tillsatts var också väldigt roligt spec då jag är så dum och säger  då jag och alla andra tjejor jag är där med får en shot var av någon utav killarna som vi satt där med.. Vad säger jag då jag drucke den:

Carro - fan denna var ju god (medans de flesta gör någon liten min)
              .... Den smaka (hmm..) LAKRIS JU :D
Killen vid bordet - ;s haha de var ju konstigt det var MINT jag beställde ^^
Carro - 8-) jahaaja, men den smakade fan lakris :D gott (a)

haha jaa hur vare med smaklökarna ? (A)

Lite bilder från kvällens upptåg:Me (the good angel) och Kicki(Cruella deville)

Dansa Dansa runt på hela golvet ;D(anna, sofie, Anna och Jennifer)


Elin(Zorro) och Anna(the maid)


People...