Ny vecka, nya möjligheter!

Eller är det inte så det brukar sägas? Nej jag vet inte, men jag känner iaf så idag med tanke på hur mycket jag ska träna i veckan ^^ haha.. Ska åka nu om 10min och träna sedan ska jag träna med Emily i veckan (som jag lovat i hundra år, men har tyvärr inge pengar att skaffa ett gymkort förens jag fått ett jobb så srry :o men kan inte hjälpas) Men eftersom jag är "nyinflyttad" i sundsvall (haha) så har jag fått massa kuponger från alla möjliga ställen bla Ego med gratis kuponger att träna för ;) Myspys!

Nej hualigen, borde nog packa ner ett par doys, mina träningsbrax och en t-shirt så man kan åka snart, är massa peppad :D och imorgon blire fusk i Dieten ;o Semeldagen, och de BÄSTA jag vet EFTER lussebullar är SEMLOR :D så jag måste!! så är det bara, väntar först flera månader på semlor sedan efter de måste man vänta från feb-dec till Lussebullar.. :( Suck..

Nu äre uppupp och iväg som jag brukar säga ibland då de passar sig, himla skoj faktiskt (kommer från en barnfilm)^^ och nu passar de för nu ska jag uppupp(ur stolen) och iväg till gymmet ;)

Ciaoo...
Juste, i min diet får jag inte dricka nå alkohol heller ;o No more alkohol party på helgerna, får vara nykter och skratta åt alla andra helt enkelt :D


Haha! 29e jan hemma hos anna ^^ Himla skoj vare :p

Alla hjärtans dag.

var det dags igen för alla singlars bästa dag(?) eller hur var det... :P haha..

Aja var bara ett tag sedan jag sa något ord här och tänkte passa på nu då Chrisse hittade PERFFA designen till just mig ;) Haha (hello kitty & jag= Sant) så idag har jag iaf fått ett halsband av mamma och pappa jätte fint var det, love it.
Ny skoter har vi köpt också, var ute igår och körde 3timmar känns idag kan jag lova! men lätt värt, strålande sol och snö + skoter, hua så bra!

Nyss käka trerätters middag också sådär mitt i dieten ^^ haha unnades bea och marängswich (eller hur det stavas ;s) men -3kg har man iaf på vågen sedan i tisdags, bara fortsätta på samma spår ett tag till så blire toppen :D Träna imorgon blire med mamma och CV utlämning, vill inte sitta hemma mer ^^ haha..

Aja nu äre fortsättning på blåsningen, nu har jag iaf skrive en truddelutt så kan mamma läsa något igen, hon saknade tydligen mina inlägg här^^ Haha!

Ciaoo..