5 dagar? Whaat...

Hejsan hoppsan
Ja, idag har de vare skola, började 8 ;| d.v.s upp 6 och ta 7bussen in :o grymt trött var jag och huvudvärk hade jag som satan, så 11 då vi sluta åkte ja hem, orkade inte stanna kvar 4h och inte gö nått alls för att sedan typ en halvtimme lyssna på studievägledaren ;s Hmm nej tack så jag åkte hem och la mig, sov till 3 sedan klev jag upp och la mig i soffan och kollade på tv.. :) 

Och juste, nu har jag inge skola förens måndag ? :o VAD ska jag göra nu då? det är 5dagar :o Hmm, jag ska väl på stan(?) haha.. nej men jag vet ej, ta en prommenix kan man inte göra heller ;o de är fult väder :|

Ääh något hittar jag på ;)

Nu ska jag lägga upp lite bilder. :D
























Såhär har min pluggvecka sett ut ;o Jobbigt.. :p

Mina nya stövlar.. :D de är dock inte riktigt denna färg, blev lite annorlunda i kamran.

Mina nya stövlar på.. :p

AS fräsig bil jag hitta då jag och anna var ute på prommenix :D

Vi besökte den botnaviska trädgården eller vad den hette :D massa fin.






Ja det var lite bild uppdatering :D

Ciaaoooo :D



Fullrulle kanelbulle

Hejsan hoppas
Passande rubrik till min dag alltså, full rulle hare vare och jag fick se på konsum att de snart var kanelbulle dagen xD haha.. Skojskoj :D fyndigt Carro massa ;)

Men full rulle, ja HÖLL på att försova mig :o skulle upp 09.30 fixa mig och sådär för att åka in med 10.48 bussen (måste då gå ca 10.35 från mig) haha, jag vaknade 10.25 :D (Y) nice bajs ;) Skynda mig upp borsta tänderna slängde på mig kläder och drog på ett lager mascara och gick :p haha.. Shit pommes säger jag bara :o JUSTE kanske ska säga vart jag skulle :D haha In till stan/skolan och lämna tentan som skulle vara inne PRICK 12.00.. haha hade jag missa 10.48 bussen hade jag fått tage 11.00 bussen och då hade jag nog komme till skolan PRICK 12 och fått sprunge upp för trappen till rummet där man skulle dumpa de :D haha.. Duktig carro ;)

Aja hann ju som sagt :D lämnade in den 11.40 :D (Y) sedan gick jag till nordstan och köpte bröd, juice och äpplen. :P Sedan tog jag bussen 12.33 hem och städa som en galning :O kliniskt rent nu ju :D massa bra bra, har ju inte stor städa på en vecka med tanke på tentan och sådär.. :P men nu äre fint och tvätta två tvättar har jag också gjort..

hmm köpte stövlar asså snygga skinnstövlar i fredags som jag ej har berätta om än, MASSA snygga från bianko 1000:- men lätt värt de, skulle vilja ha en i alla färger :D Jag tog ett par ljusbruna :D <3 aww..
Bild på dem laddas upp en annan dag, för jag orka ej hämta kameran ^^ 

Nu börja idol nog snart igen :D Så vi hörs ;)

Ciaaooo

Helgerna bara spriiinger förbii..

Hejsan hoppsan..
Nu äre söndag igen :o herregud vad helgerna går fort.. Har inte blogga nu för jag har sutte med mina skolböcker i högsta högg och är snart klar ska läsa mer imorgon och göra sista grejen då :) Sedan äre klart ;)

helgen har vare mycket händelse rik i alla fall jag har vare med lill fiesken anna. :P på fredagen hade vi våran månads middag ^^ asså lite FINARE middag ;D haha.. Denna gång blev de kina restaurangen som vi åt på senast också :D haha.. De har ju såå god päron cider där ;o och trevlig personal och myspys :D haha.. fast innan middagen var vi på bio, vi såg på¨filmen Prinsessa :D massa bra var den, som vanligt bara jag och Anna som skrattade på de roliga ställerna men vad gör de.. :p haha

Lördagen då ville jag ut och parta men anna ville ej :P haha så vi tog och hyrde film Legaly blondes 3 och kikade på den hemma hos anna, sedan tog vi en prommenad på kvällskisten jag trodde klockan var vid elva men den va bara 9 xD haha.. Sedan bestämde vi oss för att åka spårvagn till Botnaviska trädgården eller vad den hette :D massa fint vare, vi gick långt in i gården jag blev rädd, såg något flyga hoppade till skrämde skiten ur anna och vi tog varandras händer och sprang foort som faaan typ som om någon snubbe jaga oss xD haha sedan ser vi XD de va bara en fågel jävel och inge alien eller nå som flög xD HAHA men vi fortsatte springa och skrattade som tok (y) Mogna tjejer lixom.. :P haha sedan gick vi halvvägs tillbaka till centrum men sedan hitta vi hållplats och åkte till centralen sedan tillbaka till korsvägen där vi började, köpte en chocklad och gick tillbaka till annas place, och sedan 00.00 åkte jag bussen hem igen :p

idag skulle jag kliva upp 9 och plugga men fyfan vad jag hade ont i magen ;o hade de igår också den där jobbiga magvärken som kommer ibland för mig då jag knappt kan röra mig ;s känns som någon hugger i min mage typ uppimot revbens området ;s suckk.. så jag tog en alvedon och en kudde på magen och la mig igen.. vaknade halv 2 :| shit pommes lixom.. Men de gick bra ändå, pluggade som en tok och nu äre klart :D duktig carro ;)

Nu har jag inge mer o säga.. :p ska se på filmen på 6an eller så slår jag på grease som jag köpt :)

(pappa du behöver inte komma och hämta mig xD haha klarar mig fin fint, men liite hemlängtan måste man ju få ha, kommer ju trottsallt hem om 3månader ^^ haha.. och då är jag hemma i hela 22dagar :D och det heter Smilys och inte Smilare :D men jag skrattade massa då jag läste de så det var skoj :D))

Ciaaooo..
(kan inte publicera bilder heller för internet är ju som sagt som de är.... -,-)

Tenta ;o

Hejsan Hoppsan.
Igår bokade jag tågbiljett hem :D Jippi, börjar faktiskt länta hem litegranna nu ;o Kände de idag då jag pluggade, knäppt tyst vare jag satt nergrävd i 3böcker två lösa papper och skrivböcker ;o kunde tillslut inte göra mycket satt bara och längtade till jag äntligen skulle få komma hem :D Dock är det 3månader kvar ;o sååå himla länge, men men de är väl bara o vänta och vänta anntar jag :)

Som sagt pluggat hela dagen, glömde äta xD haha (y) Slutade vid 7 och kom på att neh jag har ju inte äte nå idag ;s så jag gick och gjorde lite mat och sedan slutade jag med plugget och kollade på 2½män och sedan Idol, efterlyst och nu om nå överviktiga barn på tv ;o USCH, HUR kan föräldrar tillåta sina barn bli sådär stora upp till 300kg och de är 14-15år ? :s asså herregu..

Imorgon ska jag kliva upp ännu tidigare kl9 för att 10 ta bussen in till stan och träffa lite klasskamrater och gå igenom tentan och se om vi har synpunkter och sådär, ha lite feedback med varandra :) vi är 5st som ska träffas så de ska bli nice så man får se så man uppfattat allt rätt och om man har någon fråga till varandra eller så. :)

Nu ska jag snart sova eller om 20min efter programmet, då blire borsta tänder och hopp i säng :D Borde tvätta någon dag också ;s men de är ej fullt i tvättkorgen än men jag måste ju vad ska man göra. :)

Ciiaooo..


Me and chrisseprisse :D


Haaataa...

Hejsan hoppsan.
Tänkte säga en sak innan mitt cp internet dör igen ;s kan ju fan aldrig vara inne, loggas ut HELA tiden och de tar 100år att komma in igen och de är VARJE dag mellan 19 och 22 typ ;s HATA HATA HATA!!!! ;s

Men idag fick jag iaf tentan och den verka inte allt för svår. :) kan nog bli spännande :p Så imorgon blire upp tidigt och läsa och skriva massa massa :) Nu ska jag se idol och slå av datorn och vänta till 22 ungefär för då KANSKE de fungerar igen ;s SUCK..

Juste :D var ju o träffa lille fiesken idag på stan :D var ju en hel vecka sedan sist :o hade så mkt att berätta :p haha.. Vi käkade en sallad på något ställe massa gott vare :p sedan kika vi runt innan vi skilldes åt och åkte hem åt varsinna håll.. :p

Aja, Idol nu och sedan Systrar i jeans såg jag skulle vara på 5an :) myspys..

Ciaaooo..

Veckan som vare. :)

Hejsan Hoppsan..
Denna vecka har jag haft besök, eller från onsdag den 16e till idag den 21a (måndag) och denna person som var på besök var lilla Sara från sundsvall min forna stad. :D

Vi har under veckan hunne vare på Ullared :D (2500:- fattigare) xD haha shoppade en massa massa kan jag lova.. :p Sedan har vi vare på stan 2dagar och håkan har spela på liseberg och självklart var vi där :P Ska nog börja lyssna på han :o Hör och häpna, han var tammetusiken as bra :D haha Så en dag hade vi hemma dag och sara var trött som satan och sov massa massa :D haha... och den dagen vare film och myspys tror de var lördagen :D

Ja de är väl de som har hänt, intressant vecka.. :D trevlig och skoj. :p

Imorgon äre skola och då får vi tentan ;o Så då har vi en vecka på oss och göra den hemma sedan ska den in =) Ska nog bli skoj, jag är ganska peppad :D haha ska göra mitt bästa (a)

Och juste jag har ju köpt en ny jacka också :D en vinterjacka ;) 399:- på HM barnavdelning xD haha billigt bra och den passar perffa :D Myspys.

Ja nu har jag inte mer och säga ska dricka Cola och se på Svenska hollywoodfruar :D

Ciaaooo.. :D


Fick en present av madde också som sara tog med alltså från Madde:D
Undra vad de var (a) hiiihi, dricka med måtta? Whaat ;)

Alkohoool ofc ;)
       
Mina FULLproppade påsar hem från ullared :p Och en håkanbild :p

Nalle jag köpte på Ullared :D eller Gekås som de heter :p
      
Två väskor och två sporttoppar, hellokitty handuk och dammtrasor och trosor :D

Massa små saker blev de också, och en HEL del julklappar :D typ klar med alla julklappar nu xD

En bh på stan blev de också :D massa fin.. :p

Jacka från HM barnavdelning :D 399:- billigt och bra :D

jackan på frammifrån :D

Jackan på från sidan :D <333 myspys i vinter :D

De va lite bilder de ;) hejsvejs :D

Händelserik helg

Hejsan hoppsan.
Nu hare hunne vare helg också och jag har haft fullt upp och därför varken skrive eller laggt upp bilden jag lovade på mig hår, srry.. :p

Men åter till min roliga helg :D fredagen var det skola, och efter skolan träffades jag och Anna upp effter att jag gått på stan själv en timme anna slutade ju 4 och jag tre, och då vare ÖDE som sa att jag FICK köpa min rosa blus (a) haha har INTE köpt den för jag tyckte den va lite dyr ^^ Och nu på HM då jag gick in för att köpa tjocka strumpbyxor så dela de ut lappar köp två saker och få det dyraste med 20% rabatt, jaha tack tack så då blev de strumpbyxer och blusen (a)

På bio såg vi the ugly Truth :D AS BRA film, och bio salongen var så jääävla stor typ som 3av sundsvalls biosalonger ihopsatt :p haha.. grymt stor.. Sedan sov anna här efter =)

Lördagen sov vi till 11, sedan upp och ville ut och prommenera men anna VÄGRADE LAAAAT masken.. -,- så då strejka jag tillbaka och la mig över HELA soffan och tog på mig pyjamas IGEN.. suuck. Vid 3 klev vi upp och klädde på oss och gick till Willys köpte mat och sedan dusch sedan käk sedan tog vi drink och öl och lyssande på musik :D Vid 7 drog vi till Olle som hade förfest med hans kompisar. :) massa trevligt folk vare.. :p
In till stan och där gick vi på Bolevard (?) hehe.. skoj var de där iaf. :) sedan åkte jag hem vid halv 3..

Vaknade på söndag mådde as dååligt xD haha asså VAH? sen när mår jag dåligt dagen efter ;s hmm Aja, låg i sängen till typ 3 kolla på tv och snackade med anna på datan och sedan kom hon hit och vi käkade nudlar och godis xD Såg på filmen på 6an och somnade vid 1 halv 2 tror jag på kvällen =p

Som vanligt drog jag en FIN kommentar xD hahaa Vi diskutera om man drar fram eller bak klockan till vintertid (?) och smart som jag är kommer jag på att aah såhär äre:
- ANNA, man kan tänka såhär, man tar FRAM utemöblerna på sommaren, alltså ska klockan FRAM då och på vintern tar man TILLBAKA möblerna och ställer undan dem alltså drar man TILLBAKA klockan på vintern :D

Anna tycker ej de var smart men vad gör de? :D haha

Ciiaooo..

Mitt hår FÖRE färgning

Håret EFTER färgning :)

och nu lite bilder innan jag och anna skulle ut :p
      
haha jaa snygga tjejer på FÖRförfesten hemma hos mig (a)

Inte haft ork eller tid

Hejsan hoppsan..
Börjar smått tro att familjen där hemma börjar få tankar som att jag typ tappat bort mig eller dött eller liknande ^^ och varför jag tror detta är för att Pappa igår trotts sina dåliga skills på sms skrev ett himla långt sms och kollade så att allt var okej och att han och sippo var och fiskade tillsammans ^^ haha, men jag har inte dött jag har vara inte orka skriva i min blogg och inte haft tid heller, är så trött då jag kommer hem från skolan o.s.v.

har hunne med en massa sedan sist ^^ vare på liseberg, äte på kina med Anna och ja hela min tid har väl bestått av att vara med anna ^^ lika skoj som vanligt, jag har väl sagt en hel del roligheter osånt där annat. :D

Men de bästa anna sa är då vi ska på liseberg och jag berätta att jag skriker (a) i bergodalbana, och hon typ suckar och blir as less vill knappt sitta med mig ungefär :D hahaha Också i kön säger hon typ att jag inte får skrika för hon kommer skämmas, och jag fråga om hon sitter tyst eller vadå? ;s haha.. Och då säger Anna att nej hon gör bara ifrån sig med liiten ljus röst ett litet pip som låter "iiiih".... haha JO MEN HEJSAN ? xDD
VEM skriker mest på heeeela balder resan? JO ANNA ÅL xD hahahhaa... jag skratta så tårarna spruta och anna sitter och skriker.. (y) Vilka fina iiiih du gav ifrån dig verkligen ;) hahaha

Hon tvingade mig också att sitta LÄNGST fram på balder :| Skräcken i mina ögon syndes och jag ville döö.. men då vi kommer där i första stupen blir jag AS besviken, de kändes INGENTING i magen och hela turen var värdelös då man satt längst fram.. nej aldrig mer LÄNGST bak äre som gäller :D de känns mest och man har roligast då :D

och en till rolig sak som jag denna gång sa var då anna klickar in på Blondinbellas killes blogg och han har skrive "LOL" i ett inlägg jag börja skratta och säger:
"asså han är typ 100 år och skriver fortfarande LOL, asså OMG xD HAHAH"

hahaha duuum tjej eller vad ? och för er gammla som mamma exempelvis som kanske inte hajjar så betyder LOL Skratta högt fast på engelska och de är lixom ett uttryck man använde sig av som 14åring och han är typ 23(?) också säger jag ett likadant uttryck fast OMG ist (oh my god) till hans LOL :D (y)

Aja idag var jag ledig från skolan som varje onsdag, jag sov till 1 :| sjukt trött, sedan har jag städa och vare på affärn och hämta ut mina RIKTIGA böcker :D och de var ej fel jag hade hemma heller bara de att vi ska inte ha dem förens i november ;) haha (Y) skojskoj.. Nu ska jag laga kycklingsallad och kolla på tv :D

(och juste MAMMA i helgen blire RIKTIGT parrty du som klaga, vi ska på förfest och sedan på KROGEN, på riktigt ;) haha.. party party :D och fredag blire bio ;) Myspys :D)

Haha en till sak :D jag har ju färga håret mörkare och de är med ett inslag av rött ;o och jag har vare på stan och shoppa lite med anna hårpsodukter också har vi tage fika och sådär :) (inte idag men i veckan:p)

Ciaaoooo..


Juste nya höst skor har jag köpt med :D


också lite hår produkter för jag har ju färga mitt hår och de var rea på detta märke som tydligen ska vara AS bra för håret, en mascara behövdes och puder och ett diadem för de var sött (a)

Mina skolböcker för dessa 15HP :)

Och nu vill inte blogg lägga upp mina bilder så på håret och så kommer senare :)

Mutanter till djur..

Hej hopp i en annan planet(?)
Ja regnet fortsätter ösa ner över min nya stad och de glädjer mig inte, för det är NU som de mutantiska djuren från planeten haschmahali övertar gbg.. asså jag är helt seriös, djuren är kanske 3ggr större än i min fina forna stad sundsvall ;o Och de är läskiga, och maskarna är typ höga som hus och sniglarna är snabba som blixten xD haha nej men ungefär.. man blir rädd, jag vågar INTE vistas utanför min dörr efter 8 ungefär.. TUR att jag ska få sova i annas källare i helgen :D haha

Och varför jag ska sova där är för att annas personer hon bor hos absoluut INTE tycker att jag ska åka enda till kungälv imorgon kväll efter vår party debute här i gbg :D såå de har snällt ställt ner en tältsäng till mig på annas rum :'D aww.. Så jag ska sova där efter partayet ;) MYS :D Sedan på lördag ska vi vara barnvakt åt deras barn medan de är borta någonstans och jag tror jag och anna ska färga håret på varandra i helgen också(?) får se hur de blir med de. :D

Imorrn äre skolan igen, börjar 11 och slutar 13. :) sköönt, sedan ska jag hem duscha packa och ta mig in till anna, sedan ska vi ut och käka dricka bärs och sedan parta :D kolla på snygga boys (?) haha :D.. Måste ju se vad gbg har att erbjuda förutom mutantiska djur från Haschmahali ;o

Nej tack nu ska jag sova klockan är 22.32 jag är snor trött och ska upp 8 imorrn :D

Ciaaooo..


haha skratta ihjäl mig xD

Hejsan hoppsan.
Måååste bara börja detta inlägg med en liten del av inlägget från annas blogg som jag älskade xD jag skratta sååå mkt så jag nu har ont i magen, men vad kan man säga? :D jag är ju bra rolig ;)

"Vi vandrade runt på stan till klockan blev 6 och vi var helt slut. Vid ett tillfälle kläckte Carro ur sig en fin kommentar. "Jag vill ju känna mig lite flickig" Det va väl inte så farligt tänker ni men då ska ni veta att hon sa det på ren norrländska så ni kan läsa det så här ungefär. "Ja vill jö käänna mäj litä flickä". det va ju väldigt flickigt och fint och det borde charma alla göteborgspojkar tycker man..."
(taget från Annaahlund.blogg.se)

Haha mena VILKEN göteborgskille skulle INTE gilla en riktig norrlänsk tjej ;) Kan ju tillägga också att Anna virrpanna tar spårvagnen åt fel håll då hon ska hem xD (hon bor IN mot stan, men tar spårvagnen UT från stan tillbaka åt mitt hål mot kungälv xD) haha 1timme i telefon med anna igår och jag har nog inte skratta så mycket på länge xD

Kanske ska säga också att jag var på stan med anna igår dårå och det var där jag sa de där inne på en affär efter att ha köpt mig en rygga och mjukisbyxer xD haha kännde mig som en Pöjk ^^ så därför ville jag känna mig flickig och köpa nå annat :p Halv 12-6 var vi på stan :o JOBBIGT. men skoj hade vi :D

Men hur som haver, Idag började skolan.. :p Var en timme tidigare där (?) snabb buss idag eller vad? aja, gick in de var massa folk där på universitet jag kände att ne vad ska jag göra här så jag tar en prommenix och hittar ett ställe där jag sätter mig i typ 40min och sola ^^ sedan tillbaka men då ska jag ej vara där? :s hmm blev iaf bjuden till spex på fredag (Y) kan ju bli skoj.. :D Sedan fick jag vägvisning tillsammans med nå tjejer som skulle gå min klass vart vi skulle (för de var på samma ställe som jag, asså fel ställe..) så vi traskade tillsammans till Husaren och hittade våran sal där. :) sedan vare bara massa snack och sådär och vi fick gå 14.40 ungefär och började 13.00 :)

Hade tydligen också beställt fel böcker (?) BRA.. Less jag blir, aja de var bara att avboka beställningen och göra om, så ist för 5böcker för 700:- vare 3böcker och de blev 850:-.. LESS..

Aja nu är jag trött och ska lägga mig i soffan och kolla på tv. :)

Ciaaooo

Min fina födelsedagstårta :D jag var såå duktig, och GOD varen:D

(glömmmmmmde lägga upp bild på den.)