Ett steg i taget..

Inne på min 3:e inneliggar dag. Har vare sjuk sedan tisdags kväll och bara lega i sängen eller soffan med MINST ett täcke och en filt ^^ Frossa, 39,6grader feber, Halsont så pass mkt så jag ej kan vrida huvudet åt höger ;o sjukt. Mamma bara luras hela tiden om att de ska vara en buld av nå slag men sedan gav hon med sig o sa att de var min helt enormt svullna halsmandel ;o Har käka soppa dessa dagar eller tisdag kväll, onsdag klockan 4 onsdag klockan 9 och torsdagen blev de bara vatten och lättdryck för min del.

MEN nu kommer vi till de stora genombrottet ;) Började med att jag kunde äta en ostbåge :D Sedan sa mamma att eftersom de skulle äta tacos så kunde jag ju faktiskt testa att äta riktig mat för en gångsskull :D och de gjorde jag ;D Åt en halv tacos och det gick bra faktiskt. :p hehe dock ont frtf men om man tuggar typ 40ggr så går de bra o svälja (y) Niice de xDD hahaa..

Såå men de vill jag dra slutsatsen, JIPPI; jag kan nog få äta min semla ikv :D Vill ut o parta som fan, men aah min hälsa tillåter de inte denna helg, så de blir lugnt med film o semla (a) Mysmys ;) kan nog vara bra efter 4ute helger ;)

Neh nu äre simpsons :D Pusssiiis hejdo <33


Måndagen och Tisdagen

Måndagen började med att vi skulle bygga monter ute på gärdet från klockan 1 till 7. Optemist tjejerna som vi är tror vi att vi ska vara klar vid aah cirka 3. Haha, vi håller på enda till halv 7 (y) eftersom då MÅSTE vi dra för vi ska hinna på Chlas Ohlsson ^^ Sedan blev de hem o käka hos ålen och efter de träna manus till vi ville spy och då skjutsa ålen hem mig och jag var hemma då vid 10 över 9. JOBBIG DAG :| Hualigen..

Tidagen MÄSSA FÖR FAN ;) Kommer dit halv 8 gör jag trotts att jag försov mig till halv 7. Skulle kliva upp 05.45 :o OMG, jaa ni ser rätt, jag ville ju bara DÖ då jag ställde klockan. Men neh jag kommer inte ens ihåg att klockan ringt och vaknar halv 7 ser hur mörkt de är tänker vafan va länge de känns som jag sove, hur mkt är klockan ;s den måste ju vara typ 03.00 ^^ Kollar också ba 06.30, aah skönt tänker jag 15min kvar till jag ska upp, lägger bort telen och tänker sedan till VAFAN :OOO SPRINGER upp och sedan äre stress kommer hemmifrån 07.05 och är på Gärdet 07.30 :p duktig Carro ;)

ja mässan höll på 09.00-15.00 många hade roligt med våran Kapplatorns tävlig och de hade även vi ^^ haha Tog massa broschyrer över högskolor i gbg och träffade snygga militär gubbar. ;) Gick in i dommar rum körde vår presentation (eftersom vi blev nominerad till bästa UF företag (A) haha, GOOD GIRLS ;) det gick KALAS :D

15.00 började prisutdelningen, VI KRYP IN UF tar 6 av 7 möjliga priser vi satt upp oss på xD haha asså vi är så jävla bra. :D Har nog inte blive så glad som jag blev då vi FAKTISKT tog hem HELA skiten genom att vinna (komma 1:a) i den STÖRSTA och viktigaste kategorin BÄSTA UF-FÖRETAG! KRYP IN :D vem hade kunna anat detta förra sommaren då vi inte hade en ANING om vad vi skulle göra :D Wooohoo :D Sthlm nästa tjejor, grymt stolt över oss kan jag lova, längtar till vi ska kicka assss i sthlm och sedan komma till La rotterdammmm ;)

1:a Pris Bästa UF-företag
1:a pris Bästa logga
1:a Pris Bästa säljare
2:a pris Bästa Innovation
2:a pris Bästa tjänst
3:e pris Bästa Monter


Alla våra fina priser ;) Woohoo, (Kicki, ålen, Thoms, Emma och jag)


Jaa, vi vann ju även den lokala mässan ;)


Alla vi Kryp IN tjejor igen ;)

Första feb.. måndag, tisdag..

Vaaknade av en ål som kommer och säger " HALLLÅÅÅ klockan är mkt vi går och äter nu, om du ej kliver upp äter vi utan dig.." Bläää sa jag bara då.. huhu klockan var 1 och jag ville soooova :D haha kleev iaf upp såg ut som ett mongo xD Drog upp håret i en toffs sedan åkte vi till Kebab city.. jag drack min coola på två sek tog 3tuggor mat sedan ville jag ej ha mer.. -.- 69:- på coola liix xD HAHA duktig Carro ;) Sedan kolla vi påå film och käka glass.. :p sedan mådde jag bra och åkte på jobbet =) Väl på jobbet känner jag AJ MIN SVANSKOTA HELVETE.. kommer hem kan ej sitta eller något..

Ja och nu är jag inne på min tredje dag liggandes i sängen i samma ställning xD hahah ahar nå sååå fruktansväärt ont och svullen som en griiis är jag bak på svanskotaan... :( ej vare på skolan och imorgon blire inge jobb ;o vafan I neeed money.. Men kan ju knappt gå eller sitta kan stå stilla och ligga raklång (Y) GREAT.. Och vårdcentral bitchen sa : Ja, det finns inget vi kan göra åt saken, du kan ju ej förvänta dig att du ska må bättre efter någon dag ;s du är 18 år alltså kan du ta 400mg Ibumetin 3ggr om dagen så fåru vila så blire nog bättre.. Jaha okeej, så jag ska gå och ha ont o vara svullen? Tänk om jag spräckt min svanskota då ? ;s aja blev de inge bäöttre inder veckan skulle jag åka på sjukhuse o kolla.. Herregud och tonen hon sa de med :@ skulle vela smacka på na i ansiktet.. kärring ;s aja grymt arg blev jag..

Nu äre Hide and seek sett den men finns inte så mkt annat på tv så blir väl den ändå..

Ålens bästa förra veckan : "Asså jag  var så himla hungri på fredagen så jag åt upp allt mitt på max och Lite av Johannas, och konstogt nog drack jag ej upp coolan för jag var inge törstig ;s"

Ehh ? Jag dog av skratt då och de tog EN BRA JÄVLA TID innana poletten i ålens huvud föll ner på plats, konstigt att man ej är törstig då man drucke alkohol HELA kvällen ? ;s hhahahah xD DUM TJEJ :D

Pusssshejs <333

Party i helgen igen ;) mahaha :D

Ja vart ska man börja?

Hela förra veckan från lördag den 24jan till sön den 1a sep bodde jag hemma hos AnnaÅl :D Vi hade en massa skoj och stoj för oss hela veckan, :p Slutade skriva efter måndagen för jag blev för lat för att skriva för vi hade för oss allt för mkt ^^ Snigla cama med varan från varsinna rum där vi satt och gjorde fula miner och shiit xD haha, porrdanser, jag gjorde en macka och bredde den med Grädde, ählde citron i hennes mjölk xD haha (y) snäll har jag vare iaf. :p Vi har hunne haft romantiska middagar, besök från kicki och ja lite allt möjligt faktiskt.. Så veckan mån-fre var rolig :D

Helgen, fredag, bjöd på att vi SKULLE ha en lugn kväll eftersom vi var sjuka ;o men de gick mindre bra för vi var för peppade på att supa:D haha och Johanna kom på fredagen också och vi åkte då på birsta också, käkade mat och shoppa :D SEDAN åkte vi hem och käkade middag eller jag o Johanna gjorde middag oxkött och potatisgratäng ;) anna kom hem från jobbet vid halv 9 och vi började supa, eller jag började redan då jag sminkade mej men :D hehe Sedan kom Linn, Evelina och Nina till ålen också hade vi lite förfest, sedan gick vi på avenyn och tog stämpel och sedan hem igen till ålen. Söp mer och vid 12 gick vi på avenyn igen, jag och ålen och Johanna var för snåla för att betala garderob så vi lämna jackorna hemma ^^ Dåligt tjejer :D haha.. Träffade massa sköna människor och då de stängde stod jag ute o snackade med min nyfunna vänn Jens i typ lite mer än 1timme, frös som ett as mn jag hade de trevligt :p kom fram typ två killar o sa att jag var skit snygg o ville ha pussar och en pussa mig på kinden då ba hmm ok ;s haha :P aja.. Sedan hem vid kvart över 4 och då la jag mig PÅ EN GÅNG :D

Lördag, Även denna kväll skulle vara lugn men njaa ^^ hahah vi vart pepp under dagen och ville visst supa :D Jag och ålen jobbade hela morgonen på kryp in, var faktiskt många barn där och vi hade de roligt :p hiihi.. sedan stängde vi och drog hem då var anna o Johanna inge pepp längre :O fick typ tvinga dem att dricka vid maten men de ville ha cola :o I BÖRJAN JA ;) Hahahah Ålen är alkholist så de gick snabbt till man fick henne på andra tankar :Dhaha ^^ Sedan kom sissi medans vi stog och fixade oss och sedan gick vi upp o körde lite kortspel drack snackade och tog MASSA MASSA fula(fulla) bilder xD får dock ej lägga upp men kan lägga upp NÅGRA :D Kvällen blev först för mig en vurpa vid OKmacken vid biografen (y) Slog i svanskotan och ja de kan man ju säga INTE var såå braa.. Mn då kände jag typ ingenting. Sedan blev de Svenssons, Irisch och sist BK :p Sedan gick jag hem med Safina, John och Houman till ålen där hon typ var död xD hahaha sedan var jag vaken till 6 på morgonen sedan var jag trött o somnade med kläderna på :D hahha ^^

Trevliga helger och vecka (y)


Jag innan party på fredagen :p var dock den enda bilden som togs denna kväll ^^


LÖRDAGENS BILDER I MINIATYRER ;D
     

     

  

Ja sådär roligt hade vi, och detta är de milda bilderna :D hahaha..