Onsdag

Dagen har inte alls gått bra idag asså.

Imorsse vaknade jag iaf upp i skönsmon, klev upp 11 och fixade mig sedan gick jag, japp jag GICK faktiskt ner till stan ;)
Skulle hur som helst möta mamma, chrisse och pappa på tågstationen för mamma o chrisse ska till gotland med min moster och hennes barn i 7dagar. Så sa hej då åt dem, sedan drog jag o pappa på donken och käkade för jag var så jävlarns hungri (a) hehe. Efter det fick jag skjuts till stan där jag skulle vara klockan 1 och ha lite ärenden. Sedan hade jag fettiigaste köttsåren på hälarna från min nya skor så var tvungen att gå o köpa ett par nya för att ens orka ta mig fram :| Tycker inte om att ha små fötter, köpte skorna i förrgår strl 36, och nu när jag går i dem " på riktigt " så känner jag att fötterna flipper lixom, skorna är förstora! Skulle behövt kanske 35 på skorna men de finns typ inga skor som har 35. Så vad ska man göra? Lida ? Eller inte köpa skor man vääärkligen fallti för?

efter att ha bytt skor så mina fötter mådde bra gick jag till körskolan för att träna lite teori. och det gick BAJSKORVARS! Jag som vare så säker på de där o blabla också får jag hela tiden 62 eller 65rätt av 70, dåliitt less jag blev eller så efter 3gånger med dessa 70 frågor gav jag upp och tog bussen hem. Ska dit igen nästa vecka typ alla dagar och träna MASSA MASSA. Fast jag kunde alla fråger med vägregler och skyltar, hade problem med människan och bilen.. hmm ajja läsa på mera då. :)

Hemma äntligen och då gick jag ner och badade med sippo såå skönt vare svalt och underbart. Hem duscha sedan blev de tv..

Jobbar nu tors-sön ganska jobbigt men ändå roligt. näsa vecka är jag lediiig hela helgen :D Dåå ska jag vara med mina kompisar och ha de skoj, sedan är de bara 16dagar kvar nu tills vi åker utomlands :D Wiihooo ;)

Nu börjar PCD igen på tv där de ska skaffa en ny grupp och sedan börjar designar programmet, min vanliga söndag framför tv från 20.00-23.00 ;) hii

Cyaa <333

bild från den 12juli då vi var hemma hos Thomsan =)
Lycklig man var då :p

Söndag

Söndag här och är nu inne på min andra lediga dag. Dagen började med att jag skulle kliva upp 9 och sola, men då vare ingen sol, och då tänkte jag äh klockan 10 äre sol. Ställde om klockan och somnade om, 10 ringer de och jag kliver upp gr ut och kolla fortfarande moln ;o FAN! ääh klockan 11 äre sol tänkte jag då, la mig igen ställde om klockan och somnade om. 11 ringer de, jag kliver upp o kollar inte en sool jäävel.. -.- Blir så less så jag lägger mig igen och somnar om för 3:e gången och med ingen klocka ställd vaknar jag 13.00 :p hehe..

Då klev jag upp och då vare soool :D Jag skyndade på med bikini och la mig ute i en solstol mamma hade fixa upp åt mig, så gick hon o hämtade vatten frågade om hon skulle fixa så att stolen låg ner mer om jag ville ha parasoll eller något annat ;o helt konstigt, värsta servicen :p hehe. Det var ganska mysigt (a) snart ska jag ut och köra lite bil i stan fickparkera, nosparkera, backparkera och köra efter skyltar (a) Har ju uppkörningen snart, eller fyller år i augusti och typ efter de ;p niice niice (a) är redan nervös men det är ju sak samma :p hehe..

Ikv blire ta de lurre med film och så. För jag ska upp tidigt imorrn och ringa UM, tandläkaren och city trafik skola. |-) så då måste jag upp 08.00 för att ringa första samtalet och sedan ringa city och sist tandläkaren. Har fått en massa tider jag inte kan komma på så jag måste ändra på detta, fast skulle ha gjort de förra veckan men mitt minne sviker mig så jag har lixom glömt varje dag ;o hehe.

Och i förrgår fick jag föresten mina nya grejer från LA redoute. ;D Skor väska och klänning, resten kommer om 5veckor -.- herregud asså. Men men det går bra de också, jag mena jag dör ju inte av att inte ha resten av kläderna och väskorna. :p hehe..

Aja, nu blire ut och köra lite bil så se upp på vägarna ;) here I come :D <333
Kommer bilder på mina nya grejer senare ;p



Här är min lilla Mitzi som vi tog bort förra veckan :( miss you hun <33


Här är skorna jag beställde och fick i fredags :D <333

Lördag, lite ledighet några dagar.

Igår slutade jobbet i cafét för mig och nu ska jag njuta av 4dagars ledighet innan jobbet på Tempo börjar igen resten av juli och lite in på augusti innan jag far utomlands till kreta för att sola bada parta och BARA koppla av från omvärlden och allt folk. Ska bli så hiimla skönt kan jag lova!
Dagen har väl inte bjude på sådär jätte mkt, kom hem från skönsmon vid 3idag duschade och följde med madde och wåggen för att slå upp husvagnen som de ska sova i inatt, sedan hem och då åkte vi 3 på affärn, jag shoppade cola, gurka, morötter, paprika, dipp och min middag chicken nuggets (a) haha mysig "fusk" middag till mig själv ^^ Skulle egentligen iväg ikv, men kände mig inte allt för bra och k'nde ingen ork eller lust till att fixa mig och åka iväg så de blir en mysig ensamhemma kväll ikväll för only me. ;p Hehe

Imorrn hoppas jag veeerkligen på sol så jag kan få sola och bli lite brun, vill verkligen ta vara på dessa 4lediga dagar och bara ta de lugnt sola bada och kanske se om någon kompis inte jobbar, så man kan hitta på ngt, är veeerkligen sugen på att åka till sthlm och grönan och shoppa och åka karusell (a) haha men de är ju typ inga som är ledig så de blir lixom inget av med det, kanske får nöja mig med min utomlandresa iår ? Längtar hur som helst GRYMT mycket till dess. Men vill åka nå mer iår, så följa med utomland nå iår ? ;) hehe

Nu äre simpsons och jag ska sedan ut med hunden som är hemma med mig.. Ha de bra ikv, och tare lugnt. ;pp


Turkiet 08.

Ännu en dag förbi, nästan iaf.

Nu eller för 2timmar sedan slutade jag jobbet för idag och fick vänta på mamma i regnet i typ 10 minuter :o de var en massa med jobbigt men fick väl överleva :p Kom hem och då blev de städa lite sedan tv för att se lite av topmodell Kanada och AFV :D roligt roligt. ;)

Ikv blir man ensamm och då blir det kungfu panda filmen och typ popcorn eller någo liknande, för mamma jobbar, pappa och chrisse är ute och campa och madde är i uppsala och är barnvakt åt mosters söt ungar. :) Så ikv blir de mys själv fast först Thai mat med mamma, och jag får INTE ta nr14 idag :| Mamma tvingar mig att testa något helt nytt ;o och jag som är så kräsen, tänk om jag inte tycker om ? Och då sa mamma : Då vare väl synd om dig då, du måste våga testa på nya saker för att veta vad som finns och inte förlita dig på de säkra hela tiden, bla bla bla :D haha Men ska väl göra de då ^^

Och jag fick nyss ett mail också om att mina kläder från La Redoute är packade och skickas idag, så lär få de nästa vecka :D LÄNGTAR ;) massa fina kläder och väskor och skor på rea så de blev bara 600:- för 2väskor, en klänning och ett par skor. :P

Nu ska jag och mamma iväg och köpa thai mat och myspysa till hon måste iväg på jobbet och då blir jag left alone in tha house ;oo herreguud.. Komma och joina mig så är de bara o ringa :D

Ciiaooo

När jag testade camen på nya datorn ^^

Asså jag är verkligen dålig på detta ;o

jag säger att jag ska bli mycket bättre och blogga mer, men håller jag de jag säger ? Bloggar jag mer ? Hmm låt mig tänka en stund.. Nej det gjorde jag nog verkligen inte. Så kan inte lova att det kommer bli nå bättre nu heller men jag gör ju iaf mitt bästa då det gäller blogga.

Denna dag började iaf men att jag vaknade upp i skönsmon vid halv 11, SKULLE kliva upp halv10 men jag var så trött så jag låg kvar en timme till (a) Sedan fick jag och Sara skjuts till jobbet i njurunda vid kyrkan där de är café . Vi servera fika för toook billiga priser. Var ju med i dagbladet här om dagen också för njurunda kyrka skulle de göra nå reportage om o.s.v så fick jag o sara vara med på bild som jobba i cafet nedanför för att det var såå billigt. :p Efter dagens HÅRDA arbete (a) hmm, snacka data och sola 8-) Så for vi hem med Saras mamma och då gick jag ut med min lillgubbe sippo (hunden) sedan in o käka pannkaka och nu sitter jag här och kollar på massa bloggar och bilddagböcker. :)

Morgon dagen kommer se ungefär likadan ut som denna, lika med resten av veckan jobbar ju i cafét hela denna vecka. :) Inne på andra veckan nu, sedan blir de tillbaka till tempo och jobba igen.

Kvällen bjuder på film på 3:an och popcorn kanske, annars inte så mycket mera.

nu ska jag stänga ner och säga hejdå till min moster och kusiner som är här från gävle och hälsar på.

Jag och Sara i turkiiet. =D
Jag och Sara i Turkiet, sköönaste vattne, dock lite läskigt men men =)