Jobbig vecka :|

177025-7


Denna
vecka har faktiskt varit rätt jobbig..
Mkt att plugga och en massa prov... Jag hoppas iaf att dom gick bra. :)
Var ledig idag också.. Hade ingen franska, ingen ekonomi o ingen svenska..
För svenskan kunde vi jobba med hemma o de andra var bara inte idag ^^

Sköööönt med Fredag imorrn iaf.. sedan äre LOOOOOOOOOOV en vecka :D mkt skönt och mkt behövande kan jag lova :| USCH är såååå less på skolan..
De roligaste på skolan denna vecka var nog på idrotten i Tisdags.. ;D haha
bara jag och Anna Å som var med av tjejerna på idrotten, mååånga var sjuk.. :| vi var inte ens häften av alla i klassen då.. :S bara 9 tyckte jag Sture sa var med på idrotten :o o vi var kanske 12st i klassen på skolan.. Hmm.. Meeen jag o Anna åkte iaf skriller.. :D HAHA XD hade hockeymacth ^^ gick dock ej nåp bra för mig för jag kunde ej skjuta.. ^^ men åka kan jag.. :D men de där med att pricka mål o lyckas skjuta med klubban var ju ej min starka sida ^^ jag bytte spel till ruggy ist.. ^^ meen de räknades som fusk ^^ så mina sådanna mål räknades ej :( buhu. ;) haha sedan försökte jag lära anna åka köttbulle och baklänges xD Gick inte såå bra meeen man försökte ju iaf. ;)

Sedan har väll inte hänt så mkt annat roligt att berätta om i veckan ^^ inte vad jag kan komma på iaf, men på lovet dåååå skare bli massa skojj.. :D

Jag har komem unnefun med att <a href="
http://www.sms.se/?r=122980" alt="gratis sms">Gratis SMS</a> är en KANON siida. :o BLI MEDLEM FFS ;) 3gratis sms om dagen men då du blir medlem (tryck på länken så blir du de om du fyller i uppgifter) så får man 5gratis sms i start bonus lixom ? :D ;) De är kanon.. o de kostar inget elr så, utan bara att logga in där o skicka 3 per dag.. sedan kan man samla kretider på olika sätt och dår får man fler sms per dag.. :D så bli medlem.. ;) Ett TIPS lixom.. jag tkr de är as bra.. jag sms:ar ganska mkt.. :| och nu blir de inte lika dyrt eftersom att jag göre därifrån för det mesta ? :D (Y) det är KANON :D

Näe nu ska jag sova.. klockan är halv 1 fan :| skola imorrn, men blev nyss klar NÄSTAN med svenska uppgiften, måste göra resten på svenska lektionen .. :/ Suck.. ajja så kan de vara men jag fattar ju ej de sista man ska göra.. :S måste ju få hjälp.. :)

Godnatt <333