S.. Jullov mena jag ;D

Haha, först skrev jag Sommarlov, haha virrpanna (?)

Men så kan det vara efter en HEL dag i stan :p Mötte upp Lovisa 12.00 på skolan också gjorde vi en arbetsplan över vad vi ska göra under JULlovet. :) De andra var sjuka som de vare hela veckan typ, Så det blev jag och lovisa som fick fixa detta också :P hehe, aja.

Vid halv 2 var vi klar med allt och då tog vi spårvagnen till Nordstan också bestämmde vi oss för att käka Sallad på det bästa sallads stället som finns:D Mums, man kombinerar ihop egen sallad (om man vill, finns också redan klara) himla fräscht och massa gott. :D Sedan tog vi en tripp på stan och kikade på skor på REAN på dinsko (A) hahaha.. Köpte inget, (för det gjorde jag igår xD) och sedan kolla vi på ansiktskräm och shit, sedan drog lovisa hem eftersom hon är dyng förkyld och sjuk hon med så hon hade hont i huvudet. :) jag fortsatte min tripp och köpte med mig lite rese dricka och godis till söndag och en present. :) Sedan tog ja bussen hem halv 7 och diskade och nu kollar jag på simpsons. :P

Igår då om skor xD haha.. Efter jag träffat Lovisa på skolan och fixa arbete och redovisning så åkte jag ner på stan för att köpa INSLAGSPAPPER och mat till kvällen xD hahaha.. Såg REA stort på dinsko, gick in för att TITTA, haha kommer ut med SNYGG skor, och åkte hem.. Hmm var det något jag glömde kanske? JO JUST xD inslagspapper och käk, DUKTIG carro :D Skor i mitt hjärta lixom ;)
STOR städade igår också, dammsög och skura golv och dammtorkade och tvättade :)

aja, nu ska jag se tv :D Ciiaaoooo


<333

<333

från 499:- till 199:- :D BILLIGT !!!

Trötteeer..

Toddeluu.. :P

Nu har jag kommit hem från skolan. :) har hållt på med projekt arbetet så gott som de gick ^^ Klive upp tidigt idag och igår och jag är helt död xD haha.. Min kropp MÅSTE få sova till iaf 10, inte 5.40 eller 7.40 :p suck..

Var ett tag sedan jag skrev något nu men de har vare så mycket, Men kan ju berätta om helgen :D

Lördagen klev jag upp 11, sedan ringde Lovisa också planerade vi för kvällen. :) Efter det tog jag kvart i 4bussen till brunnsparken där Lovisa väntade också tog vi bussen till frölunda torg där Sanne väntade på oss.. :p Vi gick då till Hemköp och köpte tacos och Chirre. :p Allt vi handlade var på "rea" himla billigt blev de, typ 10kr där och 10kr här :D haha.. (y) Sedan drog vi hem till Sanne och lagade Tacos, såå gott :D Sedan sminkade jag Lovisa och de fixade till sig och sånt, efter det börja vår lilla förfest.. hahaha hade sjukt skoj, många fina felande ord kom och fin sång bjöd vi på xD HAHA! inspelat och allt, ja himla vackert till Higher och vill ha dig i mörkret hos mig xD Klockan halv 1 tog vi taxi ner till stan med en jätte skön taxi chafför som tyckte de var tråkigt och köra taxi men att då de kom sånna som oss var det himla skoj, och vi var de bästa han skjutsat ;) de ni, haha sedan gick vi på Trädgårn där vi mötte Lovisas pojkvän och så. :p Dansade och drack Tequila (y) Åkte hem med sista bussen och somnade 06.00 xD

Söndagen trött som ett as, sov till kvart i 2 och då hade jag massa sms på telefonen, snacka om oförskämt att skicka sms på en söndag morgon vid 11-13 xD mena folk sover då (?) hahahaa (a) Sedan tog jag mitt täcke la mig i soffan och kollade på film ^^

Måndag skola, och nu äre tisdag.. :p haha 5agar kvar till jag kommer hem och rör om de i sundsvall :p

Nu kan ni få se lite bilder från lördag också, så snäll som jag är :D


Lovisa och Sanne. :p

Jag och Lovisa :p

Sanne jag och Lovisa :D

HAHA xD Mongo1, Mongo2 och Mongo3 xD

Sedan började de bli sent, och då kan jag inte vara normal (a)

HAHA som sagt (a) Lovisa var ju fin iaf :D

HAHA Inte ens då vi skulle vara seriösa på bild alla tre xD hmm..

haha de tyckte att jag kunde vara normal på en bild, okej då.. ;D

Happy face ^^

Dansa till typ Ke$a - tiktok som spelades flitigt :D

Rolig bild :D

Haha ;)

Vi hade frääna drinkpinnar också jag hade rudolf och Lovisa en Ängel :D

HAHA xD HIMLA SKOJ :D

Inne på trädgårn, Sanne jag och Joel(lovisas kille)

Lovisa och Sanne på dans golvet ;D

Också kan jag avsluta med en bild på oss tre inne på trädgårn :D

Ja de var det, tog ca 130bilder xD hahaha (y)

Ciaooo :D

Stackars lilla mig!

Tooddeluu..

Idag klev jag upp MITT i natten, USCH! 05.45 ringde klockan på mobilen, dags för carro att kliva upp, suck sa jag, dock var jag väldigt pigg eftersom jag knappt sovit något xD Sedan 06.45 tog jag bussen till skolan eftersom jag började 08.00.. Vi hade handledning eftersom vi nu sista biten i kursen ska hålla på Med projektarbete :) Ska bli himla intressant! Så det är Jag, Lovisa, Linnea och Camilla i en grupp så de ska gå himla bra (y)

Efter mötet där alla skulle berätta vad de valt att inrikta sig på (8-10) satte min grupp sig i caféterian och snackade lite om vad vi ska göra. :) Sedan 11 skiljdes vi åt och jag handlade mat till i helgen och sedan åkte jag hem vid 12. :)

Diskade och fixa då jag kom hem, sedan 3 skulle jag titta på tv och slocknade i soffan ;o haha händer nästan aldrig att jag sover mitt på dagen men idag så gjorde jag de, helt död.. Vaknade igen klockan 6 xD haha (y) Japp undra om jag kommer sova inatt ? xD haha aja..

Imorgon ska jag ta bussen till ikea och handla flyttkartonger, FYFAN för att bära dem på bussen ;o måste ju MINST ha 20st(alltså två 10pack..) Ja good luck, tungt kommer det bli ^^ Aja.. Haha what tooo dooo(?) Sedan ska jag nog baka peppisar :D såg att de sålde julmust på willys för 4kr(?) BILLIGT :D ska nog unna mig en sådan (har ju sluta dricka dricka sedan 2månader tillbaka) Men på söndag är de lucia, vill ha peppisar och julmust och lussebulle.. DOCK köpte jag en idag, MEN haha den var utan saffran(?) WHAT.. vem gör sånna lussebullar? snacka om besvikelse.. aja..

och lördag ska jag ut med Lovisa :D Söndag blir de nog sova ^^ haha.. så jag är utvilad till måndag då klockan åter igen kommer ringa på 05.45 xD haha.. suck.

Nej nu är de tv och sedan sova. :)

Ciaoo..


Jag vill ha en reen :D ge mig en (?) ;)

Helg och ny vecka.

Hejsan hoppsan..

veckorna springer iväg och jag har massa i skolan och orkar inte uppdatera.. (hmm undra om det är därför mamma ringt så mycket på senare dar? haha :D)

I Fredags var jag in och lämnade tentan, vet inte riktigt hur det gick men det får man väl se, borde få godkännt iaf ^^ Så jag mötte upp Lovisa på skolan också lämnade vi in tentan tillsammans, sedan gick vi runt på stan och kikade på fina och mindre fina saker xD haha väärldens fulaste hatt hade de på Hm och den testa Lovisa ^^ Haha himla tjusigt.. hmm :P Vid 6 tiden skiljdes vi åt och jag gick på Hemköp för att köpa frukt till kvällen för jag var JÄTTE sugen på fruktsallad. :D Inne på affärn kom jag på att jag inte käka någon lussebulle iår ;o Så jag köpte en sån också, sedan fick jag beslutsångest för jag blev sugen på ost och kex xD haha så visste inte om jag vill ha fruktsallad, lussebulle eller Kex och ost.. Hmm :P haha så jag tog och köpte allt xD hahah :D
Lördag var jag hemma och kollade på Film, och söndag åkte jag till stan och träffade Lovisa också gick vi på Liseberg för att kika på julmarknaden där inne, himla fint men Lovisa sa att det brukade vara mer. Men det gjorde ingenting. :) Fina renar och lamm och getter och kaniner o.s.v.. :p haha

Också visade det sig att INGEN av oss någonsin vinner på sånna där Hjul där man vinner ex chocklad, också sa jag "haha om vi skulle ställa oss vid ett tomt spelstånd så MÅSTE ju nästan någon av oss vinna eftersom vi båda har sån otur på dessa. :D" och vad hände, JO vi ställde oss vid en HELT tom, och vad händer jo Lovisa vinner en påse Daim :P haha snacka om lycklig tjej xD "VAH :O jag vann!!!" hahaha sjukt skoj.. också ska vi spela på ett annat ställe så säger jag "Jag brukar alltid ta nummer 6, men jag testar någon ny idag:D" Och vilket nummer vinner? nummer 6 -,- Ingen hade den.. suck sa jag då.. :P haha SKULLE tage den!

Nu idag har de vare skola 10-12 sedan åkte jag hem och nu har jag precis käka lunch (macka) också ska jag se tv nu :) Snart börjar Smallville (haha blive besatt xD)

Kan lägga upp lite bilder från Liseberg också nu. :P Enjoy!

         
RENARNA :D

Dessa sjung jul-låtar med Alvin&Gänget röster :p

Massa Ljus i trädet och några små stånd.. :p
     
Jag och lampor från tornet, Massa lysen på liseberg, Lovisa och en tjusig julgran med koppar i (stolt över sin påse daim också. haha) ^^

En till fin julgran :D

Skridsko banan :)

Myspys :)

Ljus runt huset. :)

Ja det var lite bilder iaf. :) Ciaooo..  



Snart sista tentan (imorgon)

Hejsan hoppsan..

Först och främst, mamma vadå laga mat till 6pers, vi är ävl bara 5 i familjen ? xD haha..
Aja hur som haver..

Har inte hänt så mycket sedan sist tror jag ^^ Städa, diska, skola o.s.v.
Idag var de också skola, sista seminarium för sedan är de projektarbete som gäller, ska bli himla spännande. :p Imorgon kommer sista tentan ;o HUA, den verkar ruskigt svår, hmm får se hur de går.. Förra tentan gick ju kalas och första tentan gick ju också himla bra. :D Såå hoppas på det med denna med (y)

Nej snart börjar julkalendern och den måste jag ju se eftersom jag INTE tänkte kliva upp 7 på morgonen precis :D haha not my style.. nejnej man väntar till kvällen om man är cool ;)

Nej jag har inge mer o säga ;o Måste hitta en buss som går till Ikea så jag kan köpa flytt kartonger, eftersom jag tydligen måste packa själv :o Mamma och pappa ska tydligen bara hjälpa mig att städa här, inte packa.. Shitpommes, hur ska detta gå. :D haha sopsäckar ska införskaffas också till kläder, kuddar och allt sånt där mjukt..^^

aja.. Nu är de bara ordbajs ^^

Julkalender om 13min, sedan 2½män, sedan Ugly betty, sedan DHW och sedan sova.. Ska ju upp 8 imorrn Tentan kommer ut 09.00 :)

Önska mig lycka till, kan behövas ^^

Ciaooo..


HAHA snygga tjejer xD 12juni 08 (y)