Gbg är wiierd.. :p

Haha fick veta nu idag då jag var på middag att här i gbg går inte barnen och säger "Bus eller godis" ;s Asså what? :P haha hur får de då MASSA godis lixom? Aja, konstigt var det iallafall, men det hade jag ju nästan märkt då de här inte sänker priset på godis till halloweeen, eller har MASSA läskiga saker i affärn som man kan köpa som hemma? Ja himla upprörd blev jag, men tur var det väl också, slapp köpa godis i helgen (onödiga pengar lixom^^) Eftersom de var ju ingen risk att någon skulle komma och skrämas :D .. Haha.

Jaa nu ska jag se någon läskig film på tv, vet inte vad den heter man den börjar nu ^^ Någon tjej skriker (på tv alltså :D)

Åter till min tv och filt och cola OFC :D

Ciaooo..


Mina bästa tofflooor :D <333


Baba..

Sitter nu och kollar på Idol, elller nu är det paus..

Så vad har jag gjort sedan senast? jag har träffa anna på Centralstationen, vi gick och käakde på något ställe där med AS god kycklingfilé men anna åt lasagne också drack jag en bärs :D mumms.. Sedan satt vi och pratade och jag fick massa fina presenter :'D Awww, för att hon fått bo hos mig, lill fiesken.. Jag fick helloKitty TOFFLOR <3 LOVE, hellokitty sovmask (sån där man har för ögonen, en vit med en rosa rosett fram) och Hellokitty bodylotion och duschkräm :D JIPPI ;D haha men de roligaste var kortet xD hahaha hon stava till och med fel skulle skriva "nej jag skoja" men de stod "nej jag sjoka" haha xD OCH HON SKREV FÖR HAND? xD jag doog...

Aja sedan skulle jag lämna anna på tåget :( världens äckligaste sovkuppe hade hon fått också och jag fick panik för hennes väskor TVÅ FET resväskor, två FET påsar och två handväskor ;) haha.. sjukt mycket saker också få upp de på tåget man kunde inte bära resväskan förfasen xD och sedan skulle jag av och ja paniiik :D haha ..

Nu sitter jag och camar och snackar i mic med chrisse på man och då tar vi fula bilder och chrisse skriver såhär :

Christine. säger:
haha jag har Fissti mkt i maddes säng ja xD
- ^ Carrou - säger:
hahaha euuuuw
Christine. säger:
hahahah::
Christine. säger:
mysigt hon kommer sova i ikväll

haha stackars madde xD hahaaaa... Skoj var det iaf.. :D

Myskvälll har jag det iaf, knästrumpor, hellokitty tofflooor <33 och hellokitty shorts och tjocktröja :D MYSPYS, Idol och snart Hulken, Cocacola och gurka och sura bilar :D kan de bli bättre ? ;) hiihii..

Aja nu ska jag "chatta" med syster ;)





haha såhär snygga är vi en fredagkväll :D Myspys ;)

Ciaooo....


Vilken jäkla faart...

haha shiitpommes vilken fart jag haft idag på mitt skrivande om hemtentamen ;s

Alla kan ju gissa att NEJ jag klev inte RIKTIGT upp 9 imorrse som jag lovat mig själv att göra... Hehe, klockan ringde 09.00 jag satte mig upp och tänkte brr en halvtimme till.. La mig igen ställde klockan på en halvtimme till klockan ringde halv 10.. brrr EN halvtimme till sedan kliver jag upp.... haha klockan ringde 10.. klockan ringde halv 11... klockan slutade ringa... Carro klev upp 12.. :D hahaha

Skojskoj.. men det roligaste är, jag klev upp tolv typ panik shiit ska jag bara ha två ½ timme på mig att plugga nu innan jag måste fixa mig och åka in till stan för att möta upp anna och käka och sedan vinka av henne, ååh du är så dum carro.. Slog på datorn började skriva på det bara flöt på som satan, asså mitt minne om böckerna och allt jag ville skriva bara kom tilll mig och fantasin flödade. NU 1timme och 45min senare är jag klar med hela tentan ;s har ju dock inte läst igenom den nudå, men all text är ju i alla fall klar och det är ju lätt och ändra ord och kika igenom stavning och sammanhang, men shit pommes vad snabbt det gick :D var ju dock NÄSTAN helt klar i onsdags också hade ju som sagt bara lite kvar att skriva som jag fixade nu.. :)

grymt nöjd är jag, nu orkar jag inge mer för dagen för mina fingara har skrive på som satan och tiden bara flög iväg. :D skoj när det blir sådär och man blir helt uppslukad i det man gör. (y)

Nu ska jag käka, kolla på tv, läsa igenom lite snabbt min text,klä på mig, åka in till stan för att träffa anna och sedan kommer jag väl hem runt 8 tiden lagomt till idol :)

Hungriiig nu.. Ciiaoooo..


Bara för att jag gillar filmen vilddjur och för att jag nu fått lära mig hur man lägger in Youtube klipp :D
Vill fan se filmen ikv :D hahah (A) Djuren är ju såå söta ;)

Inge plugg idag..

Anledning till detta mitt i tentan?....
ja, de är helt enkelt för att jag var i stan på skolan och fick lite tips och chans att ställa frågor om tentan idag, grupp 3 och 4 fick sitta med läraren och ställa massa fråger om tentan, vilket var himla skönt, nu vet man iallafall att man är på rätt spår och att det kanske kommer gå bra. :) men jag känner att jag gör mitt bästa och då får det väl gå som det gör, klarade ju förra tentan utmärkt så varför skulle de bli annorlunda nu på en essä då man bara använder litteraturen och INGE prat från en själv, massa bra.. :)

Så dagen blev i stan till strax innan 4 sedan drog jag hem, var hemma halv 5 la mig i soffan huvudvärk och tänkte "CARRO, du slipper göra mer idag om du kliver upp 9 imorrn pluggar och fixar till 4 paus bara då de är lunch och då får jag 40min." OK sa jag till mig själv och så ska de bli :D SPELAR ingen roll hur trött jag är (som jag konstigt nog är hela tiden nu för tiden, kan knappt ta mig upp 10 ;S sick... Vet inte vad som är fel på mig? ;s

sedan har jag bara lega i soffan idag och kollat på tv för jag kände en slapp dag innan helgen blir bra (kanske konstigt, man skulle väl vilja ha slapp dagen i helgen? njää inte jag, skönare unna sig mitt i veckan och ta plugg dagarna i helgen och mys på kvällen.. :D) Dock är jag rädd att ngn ska plinga på min dörr i helgen "Bus eller godis" ? mena jag har inge godis, inge pengar, och inte halstabletter xD haha vad gör man då? Oups? kanske ska köpa en påse med skummisar, billigt och bra :D haha xD Generösa tanten, men som anna skulle sagt Jag är cool ;)!

nu ska lilla jag sova. :)

Vi höres, 52dagar till jag får komma hem :D (jag som gått och längtat i FLERA år på att få flytta och nu när jag gjort de längtar jag hem? Jag var helt enkelt för liten för att flytta, ääh bara man kommer över 6mån kanske de blir bättre har ju trotts allt vare utan mamma och pappa och alla andra där hemma i snart 3månader ;o)

Ciaooo..



Hejhå hejhå..

... Vi ut i gruvan går *vissel vissel* hejhå hejhå, hejhåhejhå...

haha ja så kul hade jag de..

Nej men nu sitter jag här igen med min hemtenta, denna gång är jag RIKTIGT duktig, kliver upp i tid skriver och läser och runt halv 2 känner jag mig klar för dagen med plugg ;s hmm.. Konstigt.. kan bero på för att jag vill ha lite plugg per dag och gör man allt på en dag blir de inge bra. :) Nu har jag precis skrive klart 3½ sida och nu har jag paus. :) Sutte sedan 10 och nu är klockan 13.50 det är ju nästan 4timmar jag suttigt och det är ju himla bra. Kommit en lång bit på vägen har inledning och avslut kvar och ska in med lite text från de andra två böckerna (och självklart titta igenom allt jag skrive och slipa till) Går ju som på räls.. :) Snabbt och smidigt..

Igår hade jag skoj på kvällen i camen med Mamma och chrisse xD haha.. Mamma fattar inte riktigt de roliga i cam och mic ^^ vilket gjorde de ännu roligare... Hmm ja vad ska jag mer säga.. Jag har ingen aning ;o

Så med detta säger jag väl adjö och lägger mig i soffan framför tvn till ca 5 sedan blire käk och efter de blir de plugga lite till och sedan Greys sedan msn sedan sova.. (a) haha häärliga tider.. :P

Ciaooo..


haha såhär kul kan man ha ibland.. :P


Hemtenta nr2

Hejsan hoppsan.

Idag sitter jag med tenta nr2 som jag fick igår på skolan =) Så nu har jag en vecka på mig att fixa denna lämna in och sedan klart också börjar nästa kurs tillämpad socialpsykologi.. Ska bli spännande.. :P

fast just nu har jag en paous, har läst en av mina böcker nu på 265sid, jag har ont i ögonen och behöver vila, tog mig en dusch nyss och nu ser jag lite på tv, ska börja skriva på min tenta om en timme tänkte jag. :) Känns som den ska bli rätt ok, det är en essä vi ska skriva på 5sidor.. Babbla på och de är inte rätt och fel utan bara att förstå och FÖRSÖKA (a) och som Anna sa, jag är ju himla duktig på att babbla på och skriva mycket.. :p haha..

Helgen var himla skoj, speciellt bussturen hem med Mehmed som inte kunde köra buss, tror tammefan han kom direkt från ett party som inhoppare för hans kusin inte kunde köra lördag natt pga någontign typ party xD haha han vinglade fram och tillbaka på e4an, han GASADE på som fasen i svängarna, han viste inte vilken fil han skulle ligga i, och då de kom en korsning körde han mitt emellan tills han såg kungälvs skylten och då la han sig till vänster i typ sista minuten ;o ja det var en helvetes färd och de va inge kul, usch usch.. :P Han kan INTE vare nykter alltså ;o lääskigt..

Sedan vet jag inte om något mer roligt har hänt men jag uppdaterar väl senare idag eller imorgon :) Ikv är det ju DHW och ugglybetty :D Nicenice.. :p

Nu återgår jag till paous och sedan PLUGG ;o

Ciaooo..


fin uppackad väska anna har bakom mig ^^


Haha, såhär snygg är anna ibland.. :p


ungefär såhär ser min soffa ut nu igen ^^ buhuu..

Tenta tillbaka

Hejsan hoppsan..

Nu är det fredag och jag är lediiig idag :D haft en intensiv vecka med skolan mån-tors ;o fast var inte där onsdagen för jag hade så ont i huvudet och magen men missade ingenting viktigt eftersom det var gästföreläsning dvs en kille/tjej som kommer och snackar om sitt jobb.. Tydligen hade det vare jätte tråkigt och inte alls nödvändigt så det var väl bra att man inte var där då.. :P men som sagt föreläsningarna är ju frivilliga, man måste bara gå på Seminarium, men jag vill gå på föreläsningarna som har med böckerna och socialpsykologi kursen att göra för man lär sig så himla mycket mer då. :)

aja som sagt LEDIG dag och vad har jag gjort idag? Hmm jag har städa, bädda ihop soffan(som anna lämna helt obäddad -,- haha.. Min säng bädda jag då jag klev upp också, diskat :| ni vill inte ens VETA hur mycket disk de var ;o tog typ 40min att diska allt... sedan har jag duscha och nu har jag paous.. :P ser på smallville på 6an.. (y) väldigt aktiv dag skulle jag nog säga. :)

Ikväll blir de utgång :D Jippiii.. Och imorgon med.. :p

Och juste igår innan seminariumet fick jag tillbaka min tenta.... Det gick väl sådär...

Nej skoja bara :D det gick as bra. :D fick godkänt på den ;) helt nöjd. :D (Mamma klaga inte på att jag inte ringt och sagt något, har inge pengar på mobilen har inte tage tag i det och ladda på än, men ska idag..:P)

Nu ska jag se klart smallville och sedan ska jag klä på mig och fixa lite sedan laga mat sedan kommer väl anna hem och då blire väl nå bärs (a) sedan drar vi till stan :D

Hörs imorgon..

Ciaooo...


Shiit så snygg man är ibland xD haha.. (y)

All alone..

Hejsan hoppsan..

Nu sitter jag här i soffan nyduschad och blöt i håret, anna ligger och sover och smackar och jaa.. haha xD Jag kan inte sova med blött hår och anna ska upp 6 imorrn och jobba, stackars tjej :D

Idag vare skola, SJUKT seg har jag vare idag med, sedan hem skrev klart CV och beställde hem skolböcker, lagade middag till mig och anna(anna kom hem senare från jobbe ;o) så jag lagade maten HELT själv och det blev mammas skinkgryta :D USCH vad god jag gjorde den;) Mumma.. DOCK sa inte anna annat än "starkt" ;s suck inte ens "god" Nej otacksamma jävel :D hahaha... ska aldrig mer laga mat åt dig ;)

Jag var på dåligt humör idag också :P så anna vågade NÄSTAN inte komma hem så hon hade en plan, hon köpte en choklad till mig som jag fick efter maten :D haha och då blev jag glad ;)

Sedan har vi fightas hela kvällen nästan :D Annaaa skulle PROMMT på toa före jag skulle duscha och ja... hmm sedan kunde jag ej duscha förens vid 10 tiden :D haha ;) Dels för att jag inte ville duscha och dels för att anna är dum :D haha xDDD

MEN JUSTE :D MAMMA!!! MIN MANN ÄR LEDIG ;) NU SKA JAG GIFTA MIG MED HAN (A) Eller först måste jag göra så han vet att jag lever och finns kanske... Han är SÅ snygg och SINGEL nu :D JIPPIII!!!

vet ni vem han är då? ;) han har PRECIS dumpa Lanto-fulisen :D hiihii ;)

Ciaoo..

Brolle är den jag prata om såklart (a)

Lite hittpåmat :p

Hejsan hoppsan..
Idag är det lördag igen, shiit pommes vad tiden går fort alltså ;o Snart åker Anna hem och snart har jag tenta igen och sedan är månaden slut och då börjar andra delen av kurse och ja, herregud vad tiden rullar iväg.. :p

Just nu sitter jag och håller tummarna för att jag ska få någon av lägenheterna jag sökt till men det får man väl inte reda på förens imorgon kanske (?) vet inte hur det fungerar, eller iaf ett visningsdatum borde man väl få ? (a) aja...

Igår vare bio och skola, skolan gick JÄTTE segt ;o och alla bara gick och gäspade^^ Ingen viste varför mena vi hade ju varit ledig i två dagar? Hmm.. Och nu till veckan går vi mån-tors :o Shit pommes, lång skolvecka.. :P
Bio hann vi också med, det blev den nya barnfilmen UPP i 3D ;) jag fick tvinga med mig Anna och se den (men jag vet att hon i smyg ville se den JÄTTE gärna FAKTISKT hon är inte bara lika duktig och stor som jag som vågar erkänna barnet inom sig;)) Och den var himla bra ;o Jätte spännande och gullig :D Den måste alla se ;)

Idag då... Hmm jaa, som anna brukar säga har vi COOLA tjejer vare ute och gått, vare på Hemmakväll och lämna våra filmer som skulle vara inne igår ;O vi trodde ju att man då skulle få en sen avgift på dem, men icke då var man tvungen och betala för en helt ny hyrvecka 145:- :o shit pommes, så vi ba jaha, men då sa han som stod i kassan att för DENNA gång slapp vi och att vi skulle komma ihåg att lämna i tid nästa gång :D Glada tjejer tackade och tackade och sedan gick vi as nöjda :D tack så mycket!  Sedan promenerade vi i centrum sedan letade vi rätt på¨vart min tandläkare låg (ska dit den 10oktober på besök) och sedan promenerade vi till Willys och handlade hem lite ost, smör, juice, fil :)

Och just nu lagar vi mat vi hittar på lite:P skulle göra flygande jacob, men hade inge grädde :( Så vi hade ju redan fixa kyckling och sånt, så vi gör kyckling och jordnötter ur en kokbok för thai :p haha.. Så vi har ju inte alla ingredienser men vi hittar på och jag tror nog de ska bli himla bra, Nu har kycklingen lega i marinaden 30min så nu ska vi steka och fixa den ;)

Ikv är det hemma kväll med ost och kex :D

Ciaoo...

(blir ingen bild tyvärr, blogg.se vill inte samarbeta och fixa fram en bild ;s)

Händelser under veckorna som gått (a)

Hejsan hoppsan..
Jaha nu börja min family + Sara bli irriterade på min uppdatering :D men FICK ju faktiskt RIKTIGT internet igår så det är inte mitt fel att jag inte har uppdaterat.. Det är internet som vare sämst men nu har det fixat sig och det fungerar bättre än någonsin. :)

vad som har hänt nu under mer en enveckas tid orkar jag inte rabbla upp noggrant men kan ta de kortfattat med ord istället. :D

I skolan har följande hänt:
Observation på spårvagn, trycka med månadskort 1000ggr för att se reaktion, bläddra och skratta högt ur tidning, klaga på ungar, lyssna på musik högt på spårvagnen, be en okännd hålla i saker, hoppa in nära en gammal man, seminarium om de observationer vi gjort, skratt, nya böcker, tråååkiga/snabba föreläsningar, ledighet!

I mitt och annas liv har följande hänt:
Laga riktig mat tillsammans, högar med disk, städa, ostädat, fått internet :D HAPPY!, Spontanfylla, spettsad dricka, pååd(padda på engelska), bio, fylla, bryggeriet, shottar, musik, dans, nakenchock, mormorstroser, jens håkansson, snäll kille, elaka vakter, sms, telefonsamtal, upptaget, carro sugen på pizza(?), skola, sjuk kompis, rädd för smittning, true blood, fight i soffan, misslyckad men god tacopaj, BJ, coola tjejer, engelska, tofflor, Frooostiiies, ledigheet m.m.. 

Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska använda för ord :D har vare en skoj och händelserik vecka/veckor både i skola och hemma.. :p  

Idag är det torsdag och då har jag ställt mig i kö på nya lägenheter två st, och gjort lite på mitt cv, städat och diska.. :p Ja och kolla på tv och true blood.. (a) är man ledig så är man :D hahaa.. Nu är det inlåst på tv iallafall och det är himla bra. :)

Sedan juste har jag boka resan hem till gbg igen från sundsvall de blir fredag 8e ist för tors 7e :) 132:- billigt och bra. :D och imorgon är det skola och seminarium sedan är det helg och då ska vi på PREMIÄREN AV UPP :D JIPPI SOM JAG HAR LÄNGTAT... sedan får vi se vad de blir resten av helgen ;)

Ska vara med duktig och skriva om vad jag gör här i gbg :D lovar.. ;)

Nu ska jag snart sova :D efter Inlåst ska ju upp tidigt imorgon, 08.00 :|..

Ciaaoo..


Lilla sippo i julas :D <33

Lördag

Hejsan hoppsan
Ja vad ska man skriva idag då? hmm ingen aning.. :D dagen har ju nyss börjat ^^

Men igår så såg jag Idol och efter de en film på 5an som var himla bra och sedan vare film på ettan Down with love, himla bra den också.. :) Och jag var på stan igår också, köpte en Rosa plånbok för min jag har nu är ju en enda stor trasa ^^ också köpte jag en JÄTTE fin kofta svart med en rosett där fram :D

och i torsdags gjorde jag inte så mycket var ute och promenerade och ja de var väl de ^^ och sedan torsdag kväll då jag sov så vaknade jag av någon konstig anledning jag vände på mig och skulle kolla klockan också lystes hela mitt rum upp :O var som att någon stod utanför mitt fönster med 100 ficklampor :| jag blev as skraj och ba vafan vare däär ? :o Ja typ lite mindre än en minut senare kom FET smällen (åskan alltså) shiiit tänkte jag, sprang upp drog ur alla mina sladdar och gömmde mig under täcket med min nalle xD ALDRIG vare rädd för åskan men då jävlar var jag fan rädd, varje gång en blixt kom blev de alldeles ljust i hela rummet och sedan kom fet smällen, de va riktigt ruggigt med tanke på att jag aldrig vare med om någon sådan arg åska :| Aja tillslut somnade jag och sedan vare ju fredag och shopping.. :p haha

Just nu sitter jag iaf med en burk majs xD hahaa vaa(?) Ja jag har blive helt tokig i majs alltså :D haha.. Skiit skumt men så äre. :D

Nej nu vill jag inte skriva mer :D

Ciaaoooo.. ;)


I brist på bilder xD Såhär skoj kan man ha någon dag efter skolan ^^