Quesadillas.. :p

Hejsan hoppsan..

Nu har jag precis käka middag och de blev Quesadillas med gurka och Majs och sås som man dippar Quesadillasen i som var gjord av Creamefraisch (eller hur det stavas:S) Och tacosås medium blandat. :D
Himla gott var det, någonting nytt jag testade.. :p hiihi..

Imorgon ska jag in till stan och leta efter någon snygg nyårs klänning (y) Hoppas jag hittar någon, har kolla lite på internet men jag hittar ingen som ser bra ut till ett billigt och bra pris (menar jag har ju inte alla pengar i världen lixom.. :p) Sedan är det helg också ;o herregud vad dagarna springer förbi..

Men idag då, hm mja då har jag stor städa igen, försöker göra de en gång i veckan och de går än så länge bra, också har jag baka en kladdkaka med chockladkake bitar i apelsinchocklad :p också har jag ju testa göra mina Quesadillas, kikat på tv och kolla lite på internet på olika saker och lyssna på musik :) De är väl det jag hunnit med, duscha också :)

Nej nu ska jag diska undan efter mig och sedan blir de tv, de är ju mammas pojkar ikv och Glee :D

Ciaoo..


Min middag (a) Himla gott. :D tacobröd mjuka 2st, lägg ½dl ost i brödet och vik ihop det på mitten och tryck till ordentligt, sedan lägger man de i stekpannan och då de är lite gyllenbrunt på båda sidorna sedan är de klart :D mums (a) 

Herregud så pengarna springer iväg.. ;o

Hejsan hoppsan.

Idag var de seminarium, klev upp 9 och tog 10 bussen till stan, träffade Camilla och Lovisa också gick vi och observerade på en leksaks affär till vår uppgift :) Sedan skriva och blablabla... ^^ haha, Seminariumet gick bra, så halv 4 var vi klara och fick gå hem. :)

Men jag stannade på stan för att shoppa lite saker eftersom man fick pengar idag, hade redan lagt upp en budget på min månad hur pengarna skulle gå åt, så duktig som jag var gick jag på nordstan och handlade PRECIS de jag hade planerat att handla :O INGENTING annat, in köpte de jag skulle ha och sedan hem :O DUKTIG CARRO :D
(eller okeej, blev några fler julklappar fast att jag är klar men de var så himla fina :o.. (a) haha)

Jaa då nu är ALLA julklappar klar och betalade och jag har betalat in min hyra, och för mina skor, in med pengar på sparkontot, handla mat för två veckor och mina egna saker :D Såå nu är snart pengarna slut igen xD haha.. (y) fyfan vad de går åt under julen..usch.. TUR jag var ute redan i september med julklappar så de inte blir BIG summan nu.. :P haha Har iaf pengar kvar till att handla för sista två veckorna innan jag åker hem och för att kunna köpa en nyårsklänning :D bra carro ;)

Aja nu är det stockholm-arlanda och sedan Greys. :) och imorgon skola igen och sedan ledig ^^ sköönt..

Ciaooo..

     
Mina nya rooosa fina skoor :D <3 såå snygga ;)


Mina matkassar från Willys för två veckor nudå. :p




Min shopping till mig själv som jag behövde :D
Shampoo och balsam, 4ögon skuggor en rosa, en karta med svart/vita nyanser och en karta med bruna nyanser och en karta med rosa/lila nyanser, och lösögonfransar till nyår, kajal pennor i lila, grönt och glitter/grått och ett jätte fint läppstift och en ögonskugge pensel och ett par röda trosor med rosett juliga och fina (a) haha..

Ajaj min mage :(

Hejsan hoppsan..

Imorrse skulle jag egentligen till stan och träffa Camilla och Lovisa, men har haft så jäävla ont i magen hela natten så har knappt kunna sova och då jag skulle upp halv 11 imorse så kom jag knappt ur sängen gjorde så himla ont att röra på sig så jag smsade tjejerna och sa att jag inte kunde komma och sedan låg jag kvar till 2 innan jag kom upp ur sängen. :( Stackars mig..

Men men igår kom ett paket till mig på posten :D (lite julklappar jag shoppat ;p) så runt 6 tiden igår kväll gick jag till Nordmannatorget och hämtade de, fyfasen vad tungt det var att bära hem de, ÄNNU en anledning varför man längtar hem, man kan hämta sina stora tunga paket med bilen ^^ haha.. har värsta träningsvärken idag i över armarna xD haha VÄLTRÄNAD tjej eller vadå.. hahaha.. aja ont gör de iaf.. också stackars mig ;o

och nu nyss i brevlådan dumpade mina nya rosa skor ner också :D WOHO.. Så nu har jag nyårs och julskorna klara (a) SKIT SNYGGA VAR DEM :D Visar dem senare :)

Nu ska jag nog käkade någonting mina frostisar är slut nu :( Buhu.. haha vad ska jag då ha till min fil lixom.. :p

Aja nu ska jag ligga i soffan lite o kika på tv och se till att min mage vill vara bra till imorgon för då har jag skola :)

Ciaoo..

Då var det klart. :P

Hejsan Svejsan..

Nu sitter jag i min soffa och har precis käka middag (blev nudlar idag för jag har inte ork att göra nått annat eftersom jag har så ont i huvudet och svettas/fryser om vart annat.. hmm..) Igår berättade jag för min mor och far att jag vill flytta hem när min kurs är slut här nere, ett halvår här räcker för mig, man får inget jobb och då har man alltså inga pengar och kan inte leva, någon lägenhet tar ca 1år att få, trivs inte alls så bra som jag trodde här nere och jag är SJUKT less på att plugga, ja de är väl de. :) jag vill ju trivas där jag bor och de gör jag hemma, de som gör susen då man är less på sin hemstad är nog att flytta någon annan stans inte förens då uppskattar man den och ser att den faktiskt inte alls är så tokig som man sagt.

Så i Mitten av Januari kommer mammi och pappi ner med släp och hämtar hem mig. :D Jippi.. hehe fast först ska jag ju hem också under jul och nyår om 28dagar också blir jag hemma i 20dagar sedan tillbaka här går sista veckan i skolan och sedan flytt hem :)

Ska hem och leta jobb så förhoppningsvis kommer jag inte bo hemma hemma allt för länge, för om jag får jobb så letar jag en lägenhet hemma och flyttar igen :p haha (fast denna gång innom njurunda/sundsvall området :D tills jag vet vad jag vill göra.)

Så var det med det.. :D

Vad ger man till sin morfar, farfar, farbror och två morbröder i julklapp ? jag har ingen aning alls, är klar till ALLA utom dem ;o

och ett annat problem är, VAD ska jag ha på mig på jul/nyår ? ;o hittar ingenting bra.. suck.

Nej nu börjar topmodel snart och de ska jag se, sedan blir de någon film och sedan sova. :)

Ciaoo..


Ta hand om sigsjälv fredag

Hejhopp..

Det är pissväder här i gbg nu igen, imorse då jag vaknade var de stråålande sol och varmt, sedan går man på skolan kommer ut från skolan och då är de svin kallt ;o usch.. Sedan nu regnar de massa.. Inte okej.

Men men, har iaf käka tacos för ett tag sedan och duschat. Nu nyss har jag haft fotbad och fotmask, ansiktsmask och måla naglarna :) Himla musigt och göra de ibland också var ett tag sedan jag gjorde de nu så då de är piss väder är de väl lika bra att passa på. :)

Nu väntar jag på Idol ska börja också ska jag äta godis ikv faktiskt. :p Sedan ska jag se någon film och bara ta de lugnt..

Juste nu har jag bestämt mig för en sak också. :) är väldigt nöjd med mitt beslut och ska ringa mamma eller pappa imorgon och berätta om det Alla gillar min idé så får hoppas mamma och pappa är med på den också och godkänner det jag tycker/känner. :) (Hemliiiis :P) haha...

Aja nu är det 10min kvar till idol så nu blir de borsta och föna håret. :p
Ciaooo..:)


Nyduschad carro i morgonrock. ^^ hahah (y)

mina egna "spa" saker.. :p hehe

Hellokitty tofflor och min balja xD hahaa..

Borde.. Men orkar inte..

Japp så ser det mesta ut i min vardag nu för tiden^^ ... Jag borde diska men orkar inte, jag borde rensa kylen men orkar inte, jag borde sova i tid men det kan jag inte os.v. ^^ haha.. Men men :D

Till min dag idag då, Klev upp i tid, 10.00 åkte med 11.00 bussen till stan för att träffa lovisa och Camilla, gjorde lite skolarbete tillsammans och sedan tog jag 15.00 bussen hem :) Sedan har jag lega i soffan frysit som fasen ;o höst sjukan på väg till mig? hmm.. Skulle vilja ha en tändare så jag kan tända mina doftljus här hemma xD MEN jag glömmer alltid köpa en då jag är på affären :( tråkigt..
Och alla pratar om sina mysiga kvällar med pojkvänn/flickvänn i filtar med tända ljus och mysfilm.. Ja.a.a, vad har carro(?) xD haha.. hmm, en filt (check), Doft ljus (check), tändare(?) NIT, kille (?) NIT, mysig film (?) NIT.. xD haha filmer jag har på datan är, scoobydoo, tingeling, barbie, bolt, simpssons, Fivel och skatten, kung fu panda, Tomtar och troll, Twitches, Wall E, Lotta, madagaskar... (har jag nämnt att jag ÄLSKAR barnfilmer? hahaha ^^) har även VUXNA filmer som PS I LOVE YOU, vi hade i alla fall tur med vädret o.s.v ^^

Så mysiga filmer har jag xD haha ngn som vill se barnfilm (?) hahahaaha xD japp bra roligt har jag åt det i alla fall, tur man inte är bitter :D

Aja nog om det.. Snart ska jag ju hem och ha skoj med mina vänner. :D 34dagar kvar ;)
och om någon vet vad vi kan gö på nyår hojta till, finns inga stugor och vi vill åka iväg någonstans, hmm ??

Nej nu ska jag se vänner och sedan CSI och sedan ska jag sova.. :P
Imorgon är jag ledig, hm kanske blir disken och allt de där då? ja så ser det ut.  

Ciaooo..


jag vill ta studenten igen ;'o Också vill jag ha ett jobb, ngn som har ett över ? :D

Lite musik som lyssnas på min spotify


Lady gaga - Bad romance


Sheri - First sign Och The fray - You found me

Hoppar mellan dessa just nu (favoriter för tillfället) i väntan på filmen på 3an. :)

Ciaoo...
(just såg nu tabletterna var inte alls så småå :| jag som alltid haft svälj problem hur ska detta gå^^)

Stackars miig.. :(

... jaa det är massa synd om mig, jag kan inte sova på nätterna.. :( La mig 10 igår för jag skulle upp 07.00 imorrse, ja och jag var JÄTTE trött faktiskt för jag hade ju städa och tvätta och sprunge runt som en stuckengris hela dagen ungefär ^^ haha.. aah så lägger mig, och 6timmar senare hade jag fortfarande inte somna. :O (och dem som kan matte kan ju lätt räkna ut att sex timmar efter tio är fyra på morgonen) Ja då får man panik, SHIIT ska ju upp om 3timmar, vafasen :o sedan vet jag inte om jag somnade för nästa sekund ringde klockan och de kändes som jag inte sovit något..

Men nu är det fixat :D efter jag vare på skolan och haft seminarium gick jag på Apoteket och köpte små piller, Valerina Forte mot tillfälliga insomningsbesvär.. Så sådanna små tabletter ska jag ta 3st av 1 timme innan jag ska sova.. :) De ska lugna ner kroppen och göra de lättare att slappna av och alltså somna bättre. :) Hoppas det fungerar (y) kan inte sova 3timmar per natt och sedan gå i skola? nejnej..

Seminariumet idag gick bra även fast Camilla var sjuk, men jag och lovisa körde på och de vart kalas :D Sedan bjöd Lovisa med mig på party imorgon också :) ska bli himla skoj att få umgås med någon ur klassen och göra något skoj, party party :D Så som jag förstod de ska vi först hem till Lovisa, sedan till hennes kompis i stan och sedan krogen.. :D Hmm vad ska jag ha på mig ? ;o...

Haha.. Aja nu ska jag snart se filmen på 3an den där kloningsfilmen och idol har jag ju hunnit se med :D
37dagar kvar nu by the way ;) Sedan hem, köra bil och förhoppningsviiis skoter :D:D

Ciaoo....


ha ha ha ha ;)

Husmor ^^

Hejsan hoppsan

haha kan ju börja med att klar göra en sak :D haha det är inte HÅL i wokpannan, det är så att all svart färg har ramla av i botten på den(hur det nu går till :S) Och när de inte är något skydd där nere så bränns allt man gör där i fasst ^^ Så vare med den, inga hål eller xD

Aja, tänkte bara säga att nu har jag precis tvätta :D wohoo, kört 2tvättar, dammsugit gjort skinkgryta, baka en kladdkaka(mina ägg går ut imorgon, och då brukar mamma säga baka :D haha, så de gjorde jag) sedan diskade jag :D duktig Carro idag :D En riktig hemma fru, nu luktar de gott och är fint här. :D

Snart är det 2½män på tv och sedan mammas pojkar och sedan är de inge mer :o hmm.. ska väl iaf snart hänga min tvätt andra tvätt som ligger i maskinen nu. :)

Skulle hur som haver bara säga hur duktig jag varit (a)


Haha såhäär snygg var jag i lördags då jag bara låg hemma i soffan och morgonrock, mådde ej så bra. :D

22/12 KLIPPNING :D koorthårig ska jag bli då ;) Wohoo..

Ciaaooo..

Storstädning

Hejsanhoppsan

Idag har jag stor stäädat här hemma ^^ hualigen helt slut nu... Ska snart tvätta också, men de är borta för tillfället... Men jag skulle få tvätta ikv... äntligen (trosorna är ju snart slut ^^ haha iaf alla mina favoriter) hahah ^^

Har bara dammsugning kvar, hualigen men var tvungen att ta mat paus, käkade inge frukost imorse för jag klev upp sent (a) haha... eller hmm halv 12 men ändå :D så nu har jag nyss käka nå nytt thai mat sån man bara värmer på, inte såå god som jag trodde typ 3kycklingbitar och MASSA ris och äckliga grönsaker ;s haha..

Imorgon är de seminarium på skolan igen också, har de hela tiden nu denna termin, massa jobbigt ;o man måste förbereda så himla mycket.

Men igår var de skoj då jag Lovisa och Camilla träffades på stan och skulle göra lite undersökningar hahaa, borde nog inte säga vad vi gjorde men vi skulle iaf fråga folk om de haft konflikter på jobbet för att göra en sammanställning o.s.v, men då vi valde ut människor var de lixom "Hon går med barnvagn, hon har ingentng för sig.." haha.. ungefär så valde vi ut vårat folk ^^ snälla tjejer (y)

men nu ska jag skriva en julklapps önskelista till min mor och far :D haha..

- Presentkort på: Hm, Gina tricot, Bikbok, lagerhouse, make up store,
- Rosa ipod
- Playstation ^^ haha..
- Djup tallrikar (har inga? Hur kunde jag glöma de då jag flytta lixom)
- Pengar till min nya tatuering (älvan jag ska göra på skuldran kanske går på 600-800kr)
- Ny wokpanna (sönder i botten är min? hmm)
- Rosa stekpanna från Åhlens
- En lägenhet (a) haha..
- En sån där vitlöks klämmare (vet inte vad det heter men ex en vitlök blir mos av den^^)
- Hm's nya hello kitty tofflor

- Armbandet love från http://www.chique.se/

- sex and the city boxen

Ja sedan kommer jag inte på något mer för tillfället.. Annars skriver jag väl de en annan dag :D haha.. (a)

Nu blire lite bilder som jag lovat. :)
Ciaoo....

     
Klänning jag köpt och lite små saker och fick av anna då hon skulle hem och mina nya fina underkläder (kunde inte låta bli att köpa dem, ganska onödigt, men de va ju såå söta :o hehe.)

  
Kim och några av hans kompisar jag var ute med förra helgen. :)


Mina jul och nyårs skor tror jag (A) haha har iaf beställt dem till de.. :P haha

Nu ska jag dammsuga.. :P Liite bilder var det ju iaf.. :)


juste..

Glömde nämna.. Jaag får inte dricka juiice för tandläkaren :'( Mitt bäästa...
jag hade två gropar en på vänster och en på höger sida, och de beror på mitt juice beroende, de fräter på tänderna ;o jag får HÖGST dricka ett glas per dag om jag vill dricka juice. :( ..Som om de kommer gå?...

Och jag har en mygga här inne (?) hur kommer de sig, har ju inte precis fönstret öppet.. Hmm..

Aja nu ska jag sova, ville bara dela med av mitt lidande för Juicen :( är så ledsen (A)
Ska ju upp i tid imorgon, är lediig, men ska träffa Lovisa och Camilla för att göra uppgiften till fredag :) skojskoj. så Carro upp marsch 8 imorgon bitti ;o mitt i natten lixom, men vad ska man göra? :p haha

Ciaoo..



Haha hittade en nytt spel också :D jag blev en pingvinprinsessa och en shoppande räka :D

(nu går de ladda upp bilder, så imorgon kommer lite bilder från i helgen:)

Tandläkar besök

Hejsan hoppsan

Idag skulle jag kliva upp i tid och ta och städa duscha och diska (ser ut som bombnedslag här hemma nu xD) meeen jag kände att jag var så trött efter att ha klive upp så tidigt igår^^ haha så jag sov till 12... Meen jag är ju ledig nu till fredag fast jag ska in och träffa mina nya två gruppmedlemar imorgon och börja med uppgiften vi ska ha på fredag, jätte snälla tjejer. :D Så på torsdag LOVAR jaag att STORstäda och tvätta ^^ haha.. Eller kanske tvättar imorgon då jag kommer hem, svårt med tvättid då man bor som jag, de är ju nästan aldrig hemma förutom på kvällen men mena jag vill inte springa där till 11 på kvällen ? Jag skulle vela tvätta på dagen om jag är ledig runt 11 tiden eller kanske runt 2 men denna vecka sedan i fredags då jag vare och knacka på har de inte vare hemma... MÅSTE TVÄTTA (?) aja... Hoppas de är hemma imorgon då jag kommer hem :)

Aja idag iaf efter jag klive upp och fixa frukost så duschade och klädde på mig och sedan drog jag till tandläkaren :) SKULLE gå dit men USCH vilket väder snöblandat regn ;o inte okej... SÅ tog bussen dit och sedan gick jag hem då jag var klar. :) jag har iaf PERFEKTA tänder ;) det sa tandläkaren och hon sköterskan eller vad tjejerna nu kallas (?) flera gånger xD haha.. ganska skoj :D Såfort jag öppna munnen vare gud så fina tänder, helt perfekta är dem ju ;o aldrig haft hål? :O herregud, såå perfekta tänder man kan ha alltså, bettet oj såfint.. aah ungefär så lät det då jag var där :D haha Och samma innan jag gick "vi hör av oss om 1½år om du ska komma in då och kika en till gång, men du har ju så perfekta och fina tänder så de kanske inte behövs, du kan ju ringa om du får problem istället.:D"

haha ja himla skoj :D även fast man fått höra detta hela tiden då man kommer till tandläkaren.. :p

Nej nu ska jag ta tag i disken :o SUCK.. skulle behöva en städdam hemma ^^ haha...

(och jag får fortfarande inte in bilder ;s SUCK...)

JUSSTE :D jag är NU medlem och KÖAD i bostadsbyrån ;s helt sjukt alltså, inteförens nu fick jag mitt könummer och det blev 5/11-2010... Aja, hoppas jag får någon snart i alla fall. :) Wisch me goodluck :D

Ciaaooo..

Nu är det Lördagsmys.. :p

Hejsan hoppsan..

Igår som sagt var det partey, jag var ute med Kim och hans stockholmskompisar(vet inte om alla var från sthlm har för mig några sa att de inte var de men men) Jag tog iaf bussen 19.20 till stan och där på korsvägen kom kim och en av killarna och hämtade mig med bil, sedan åkte vi till deras stugor uppe i lisebergsbyn.. :p
Där var vi en hel del människor också förfestade vi 12st i en liiten pluttstuga ^^ Jävligt trångt men det funkade. :p Vi tog sedan spårvagnen till Avenyn också gick vi på Nivå, hade jätte skoj hela kvällen och alla var jätte trevliga :D Dansade och drack öl, cider, shottar, Tequila o.s.v... haha Sedan smsa jag ---- och frågade om han var ute och det var han, så jag frågade om han skulle hem och isf om han ville åka bussen med mig, men han skulle inte åka buss för han hade skjuts, men snäll som han var fick jag åka med :D Så jag slapp gå hela vägen till bussen och ta den hem. :) Hiimla snällt!

Ja och idag då.. haha Vaknade kvart i 12 av ett sms (suck..) sov vidare hade tydligen ställt min klocka ;s hmm.. 12 pep den och jag kände bara määähhh.... Så jag slog av vände på mig och sov vidare till halv 1. :p Sedan upp och fyfaan kändes som jag fortfarande var full xD haha har vare bakis som fasen idag, inte okej, jag som hade planer att göra massa idag, men icke, ja har lega i soffan i morgonrock och hellokitty toffler hela dagen förutom då jag diskade och lagade mat (himla ansträngande) men jag gjorde EGNA små mini pizzor :D haha hiimla skoj och söta och goda ;) Mår bättre nu i alla fall dricker Sprite(VILL HA COLAA??) men det har jag ej.. också kollar jag på filmen på 4an:D

Euhm ja de är väl det jag gjort i helgen :D Imorgon ska jag upp i tid, tvätta, stan, hämta ut tågbiljetten till i Jan då jag ska tillbaka till gbg också borde jag städa också måste jag göra en skoluppgift ;o

Ha de bra, ciiaaooo..

(tyvärr är blogg.se damp som alltid med att lägga upp bilder så det får bli en annan dag då jag kan lägga in ;D)

Party party..

Nu skriver jag en snabbis eftersom jag inte uppdaterat så mycket. :)

har precis fixat mig klart (a) och käka chickennuggets drucke en bärs och tage mig ett glas vin, och i spotify poppas Boys boys boys med Lady gaga ;)

Ska snart in till stan och förfesta och sedan blir det krogen , tror de sa att vi skulle på Push(?) vet inte riktigt om det stavas så har faktiskt aldrig varit där ^^ men men, låg iaf på avenyn :)

Så tonights gonna be a good night ;)

Hörs :D

Ciaoo..

 
haha såhär ser jag ut idag också, en väldigt misslyckad cambild då jag skulle vara "Normal"


haha såhär såg de två andra ut(dock den andra ännu väree xD)

aja hejs :D