Julen över snart NYÅR ;)

Nu är julen över och de är ju trevligt. :P små jobbigt sådär med jul, man blir så pank och allt är hetts och maten är BAJS |-) Levde fan på jävla julhårdbrö hela julen.. -.- tycker inte om julmat och de är ju allt som finns ;s så fick ta ljusa hårdbrö mackor ja x) haha. Men jag dog ju ej så de var väl bra då :p

Och Idag var det första dagen på ny jobbet, Tempo Bredsand ;) det var riktigt roligt. Fick göra allt möjligt och tiden bara rann iväg och vipps så slutade jag ;o herregud. :p Tur det var roligt då iaf, jag som gått och vare så nervös (a)
Snart äre nyår och då blir de skoj ;D möhö.

har inte så mkt att skriva heller.. 8-) I måndags var jag på stan iaf, shoppade kläder, och ikv vet jag ej vad de blir och imorrn blir de stan med emily sedan kvällen blire väl till o dra ut. (a) Skojskoj :D Lördag ska jag vara med Emily igen och söndag vet jag ej. :) så ser min helg ut iaf.
'

Ajja, ha't bra! Puss :D
 

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar, det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit, det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv och det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha.

Hopphopp

Dagen började väl ganska bra. FÖRUTOM att jag var tvungen o kliva upp 9 ;| herreguud asså,  men skulle ju till stan/birsta city så man fick ju offra sig. Fixade till mig och grejjade eftersom MAMMA sa att jag hade 15min på mig. :o men sedan då jag stressat och skyndat mig som satan så kommer jag springandes in eftersom jag tog 16min. :| och då jag kommer in sitter mamma i morgonrock med kaffe i handen och säger att det inte är bråttom :@ Fyfasen vad sur jag blev. Hade jag stressat helt i onödan :'/ så jag satte mig i soffan och kollade på min favvo kanal Disneychannel och surade ^^ Sedan väl inne på stan så går vi för jag ska testa min klänning som mamma tjata på mig att jag INTE ska hålla på så mycket med för att jag ej skulle få "låna" 500:- av dem till den. Men jag RÅKADE 8-) lägga undan den igår då jag var på stan med madde och wåggen.. Och mamma sa hela tiden "men jag tror inte de kommer ha kvar den över natten eftersom att de är jul och allt.." Sedan kommer jag dit med mamma o chrisse, och ojdå den fanns vist kvar inlagd av mig ;) Så jag testar den och mamma ser mycket skeptisk ut, och jag frågar : tycker du inte om den mamma ? :( jag vill väärkligen ha den, SNÄLLA mamma :(" Och hon ser lite små sur och sedan berättar hon att hon redan hade köpt en åt mig i julklapp x)) hahaha.. OPS :| så jag förstörde hela hennes planer med att ge mig en nyårsklänning som hon visste jag skulle bli överlycklig över.. och om ni visste vad hon gick igenom för att hitta den och ringde dit och bad personalen hänga ut den igen för mamma hade ju köpt en i julklapp redan, men de la ej ut den igen och jag fick den endå :p xD FÖRLÅT MAMMI, HUR skulle jag kunna veta det lixom (a) Blinden by love for the dress maby ? ;) det trodde i alla fall min mammi <3 haha.. roligt vare det i alla fall. Så nu får jag den endå men måste peya själv efter jul bara för att hon blev så less x) menmen. får skylla mig själv (a)

Och ikväll har jag haft en skämmbort mig själv kväll. :) Så trött och slut så jag pallade ej göra nå ikv, så bestämde mig för att inte ha nå liv och tog fotbad, ansiktsmask och fixade naglarna. :) Fick ju massage av mamma och allt så det var ju rätt så mysigt endå =D Och snart är det jul, och då får man öppna paket (a) och jag får använda min ääälskade klänning ;) den är väääärkligen AS snygg ;| ooowh .. Love love.

Nej nu blire kanske att slå på nån barnfilm och softa ner under täcket och mysa till det lite smått. =D

PussPussis
177025-6
If only you.

Äntligen jullov

Äntligen är det hela ständiga tjatet med skola över för någon vecka. Lovet kommer MYCKET väl passande just nu, för jag är så allmänt less så om det hade vare minsta dagen till hade jag seriöst dött ;|

TVUNGEN NU ATT SKRIVA OM DETTA INLÄGG SOM JAG SKREV I FREDAGS MEDTANKE PÅ ATT FEL PERSONER TOG ÅT SIG OCH ANDRA BLEV SURA OCH NU ÄR JAG ALLMÄNT LESS OCH BESVIKEN ÖVER ATT FOLK TAR ÅT SIG OM DE INTE ENS HAR GJORT NÅTT ? FÖRLÅT OM NI TÅG ÅT ER SOM INTE ENS VAR MENAT TILL ER OCH JAG HAR NU EJ KVAR DE JAG KÄNNDE FÖR EN SAK SOM INTE VAR MENAT ÅT DE ANDRA..

meen detta inlägg tänkte jag inte sittta och klaga över en masssa.
som tex igår, då jag slutade 2h tidigare :) alltså halv 3. Hade ingen org&ledarskap med sköldig nämligen för hon skulle fika med personal, så jag tog 14.35 bussen till kvissle för att träffa Sara utanför Marie's caffe. Kommer dit och precis då jag kommer ringer Sara och frågar vart jag är och jag säger att jag kom precis så då kom hon ner från sin farmor och vi gick in och tog oss en varsin dricka o en muffin :p Satt och snackade om allt möjligt i ungefär 3timmar x) haha men det var mycket trevligt eftresom att jag inte har varit med den spilivinken på ett bra tag ;o Det var iallafall en trevlig/mysig fika stund och sedan tog jag 6 bussen hem ifrån kvissle. Och då hade de här hemma redan käkat och jag orkade ej värma på så ingen middag för carro x) Elr trocaderon och den halva muffin kanske räknas som fika/middag ;p haha.

Idag fredag så var det iallfall skolavslutning :D YES ÄNTLIGEN! Det är nice, kom liite försent också x) skulle möta kicki och Tomsiie utanför kyrkan 10.45 typ :p Men 10.45 satt jag på bussen som NÄSTAN var vid hållplatsen jag skulle av vid, dum som jag var hade jag på mig lite klack på mina skor och de är HALT, men jag är så duktig så trotts försening av minbuss + klackiisar kom jag 10.50 ;p duktigt av mig :D så vi gick in i kyrkan o lyssnade på allt jävla skit |-) hyfsat drygt men det är sådant man får ta asså. :) avslutning ska det iallafall vara annars får man ju nästan ingen julkännsla av att de faktiskt blir jullov ;p Sedan följde jag med kicki ner till navet och så kom Wåggen och Madde som jag skulle på stan med och handla julklappar med =D köpte present till mammi och pappi, madde köpte åt chrisse och Wåggen köpte åt sin fader :) Käkade på kebabcity gjorde vi också x) herregud jag måste skaffa mig hyffs alltså xD fy på mig :D men bara madde och Wåggen som vet ;) sedan tog vi 16.05 bussen hem tror jag :) också fickjag skjuts hem av mammi som var på affärn där jag hoppade av :)
Sedan hem och käka och slog in paket och lite disney channel sedan data. Och ikväll ville jag ut men så blev det icke, dels har jag ingen lust nu längre för jag är PISSED OFF på en viss "liten" jävel. :@
Tur som jag har, så har jag ju en RIKTIG vänn vid namn Petra som jag veerkligen tycker om. Henne ska jag vara med ikväll och ha det mysigt med :) Alltid lika skoj med den lilla Åsnan ;) <3 Får se vad kvällen för oss har att bjuda på, men bra blir det nog. :D

Och imorrn ska jag på stan med min kära minsta lillasyster Chrisse som ville ABSOLUT köpa julklappar till mamma och pappa :D söt är hon, mycket omtänksam och bryr sig om alla. :) <3

Hej hopp..

IDag på skolan var det rätt lugnt, lite panik hade nog vi tjejor inför MATTEPROVET vi hade idag ;ooo Men det känns tur nog som det gick väldigt bra och som de lät på flicksen gick de bra för dem också :D (Y) jag som trodde jag skulle få IG , och nu känns de NÄSTAN som jag skulle kanske kunna få VG på de där provet ;o gjorde iaf alla VG fråger och jag fick Samma svar som theres i min klass på dem, och ofta två gör PRECIS samma och de är fel ? ;o njaaa, hoppas inte de iaf (a) hehe men jag suger ju på matte så man vet ju aldrig, men hade faktiskt plugga till detta. ;)

Anledningen till att jag faktiskt för en gångs skull på LÄNGE skriver här är för att min kära vänn Petra tycker att jag skriver alldeles för lite här.. ^^ hehe så BARA för den lilla goproppens skull skriver jag här :D Och det var hon jag var med denna kväll =) Men innan hon kom så städade jag och julpyntade fint här på mitt rum (a) jag är sååå duktig, och jag var värkligen noggrann också :D sedan gick jag in och käkade middag, haha och jag drack trocadero till maten och rapade AS massa ;o haha men Wåggen tyckte iaf de va lite roligt xDDD haha same good humor as me ^^ haha.. Ajja, sedan blev det färgning av systeryster Maddes hår (y) jag är GRYM på de, så ofc blev de as niice ;D haha, (eftersom jag gjorde de då) SEEEDAN kom miiiin Bebis Petra till mig.. och vi ville ut men de var ingen som ville ut/var inne på msn som man kunde fråga, jag vill åka snowracer ;o och skooter :D men de blire imorrn ;) Så ikv kollade jag och Petriis på IDOL (y) YES att marie och Amanda gick vidare ;) Vi hurrade av lycka =) Sedan så gick vi in för jag visade vårat nya kök och stolar o bord och allt vi gjort xD KÖPT ALLT NYTT :) så jävla nice, sedan tog vi med oss trocadero ut hit och kollade på White chicks xD KÖNG film, skrattade som faan... Sedan kollade vi på ngn nnan film och vid halv 12 drog petriis hem för hon skulle upp tidigt imorrn och gå på stan,men ska vara med go'ungen imorrn kväll med =)

och nu är klockan 02.46 och jag kan ej somna, kollade nyss på harryPotta och fenixordern ^^ hehe Inte den bästa harrypotta filmen jag sett men okok... Ska nog lägga mig i sängen och lyssna på Alicia Keys - no one nu tror jag, min o Petras lååt :D <3 satt och sjung till den förut xD hehe då Amanda sjung den på idol typ.. :p

Go'natti pusspussii